Claw's
80+ Silver
Annesini mutlu etmek isteyenler için şarjlı dikey süpürge. Tabi annenizin böyle bir süpürgesi yoksa
Biliyorum elbette. Sadece hangisi daha iyi çekim gücü, temizleme, ömür kullanış vs.İkisi bambaşka şeyler. Robot süpürge kendisi süpürüyor. Bunda senin süpürmen lazım yani annenin.
Bu daha iyi çeker, koltukların ve dolapların altına da girebiliyor. Yani girebiliyormuş kendim kullandığımdan değil yanlış anlamaBiliyorum elbette. Sadece hangisi daha iyi çekim gücü, temizleme, ömür kullanış vs.
Toz hazneleri genel olarak çok küçük ama beni kanser ediyorValla onu bunu bilmem her evde bi kablosuz şarjlı süpürge olacak,kablolular hamallık ya.Bende philips,samsung veya en kötü bunlardan düşündüm ama hanım dysoncu çıktı
Marka bakmaksızın elle tutulur her model bence mutlaka alınmalı çok pratik çok kullanışlı cihazlar.
Dostum robot mantıklı olacaktır. Kullanıma bağlı olarak 3-4 yol gidebilir belki daha fazla. Robotta evdeki eşya halı vb önemli. Fakat kullanıma göre çok iyi.Bunlar robot süpürgelerden daha iyi mi oluyor?