Neler Yeni

🔥İndirim Dreame U20 Dikey Şarjlı Süpürge 8.500 TL

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
Bunlar robot süpürgelerden daha iyi mi oluyor?

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:) Biliyorum elbette. Sadece hangisi daha iyi çekim gücü, temizleme, ömür kullanış vs.
Bu daha iyi çeker, koltukların ve dolapların altına da girebiliyor. Yani girebiliyormuş kendim kullandığımdan değil yanlış anlama 😁

Bunlar uzun olduğu için kullanımı da kolay, beli ağrıtmıyor.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
Valla onu bunu bilmem her evde bi kablosuz şarjlı süpürge olacak,kablolular hamallık ya.Bende philips,samsung veya en kötü bunlardan düşündüm ama hanım dysoncu çıktı 🤣

Marka bakmaksızın elle tutulur her model bence mutlaka alınmalı çok pratik çok kullanışlı cihazlar.

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Buğra Acar
Valla onu bunu bilmem her evde bi kablosuz şarjlı süpürge olacak,kablolular hamallık ya.Bende philips,samsung veya en kötü bunlardan düşündüm ama hanım dysoncu çıktı 🤣

Marka bakmaksızın elle tutulur her model bence mutlaka alınmalı çok pratik çok kullanışlı cihazlar.
Toz hazneleri genel olarak çok küçük ama beni kanser ediyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Süleyman Aydın
Bunlar robot süpürgelerden daha iyi mi oluyor?
Dostum robot mantıklı olacaktır. Kullanıma bağlı olarak 3-4 yol gidebilir belki daha fazla. Robotta evdeki eşya halı vb önemli. Fakat kullanıma göre çok iyi.

Bende robot ve dik süpürge var. Her ikisini de kullanıyorum. İlk önceliğin robot olabilir. Dik ise daha çok bir şey dökülünce hemen alıp kullanıyoruz.

Eğer evi çok süpürmüyorsan:). Veya biraz yorgunum yarın yaparım vb diyorsan robot süpürge al dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,789
Üyeler
163,725
Son üye
Ahmet Gökdeniz
Top Bottom