Neler Yeni

Drift L 1 haftada 2 kere aku bitti

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
motor daha 9km gecen hafta cuma bayiden cikardik o gun eve geldim direk aku bitti kendimiz sarj ettik 9km surdum bugun aku gene bitti sizce bi sorunmu var yoksa normalmidir ?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
sence normal mi kanka bayinin önüne götür at motoru senden geri alana kadar durma e mondial tabi ne kadar ilgilenirlerse

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sence normal mi kanka bayinin önüne götür at motoru senden geri alana kadar durma e mondial tabi ne kadar ilgilenirlerse
bendede sorun olabilir ondan şüphelendim çok stop etti motor

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kanka stop ettirmekten bir şey olmaz eğer basılı tutarak marş verirsen ve motor marş almazsa orda çıkan sesi nasıl tanımlicam bilmiyorum o aküyü yer amma 5 günde 2 kez akümü biter aw
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyeten drift l alınır mı kankam gözünü seveyim kaç para verdin allah askına

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
kanka stop ettirmekten bir şey olmaz eğer basılı tutarak marş verirsen ve motor marş almazsa orda çıkan sesi nasıl tanımlicam bilmiyorum o aküyü yer amma 5 günde 2 kez akümü biter aw

Ne alinir o paraya ?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

motor açıkta duruyor kar falan yağdı ve evet dedigin gibi marşa uzun süre basarak + gaz verince anca çalışıyor

64 liraya bayiden çıkardım o fiyata mantıklı geldi ve ilk motorum kendi motorumda öğreniyorum

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
Ne alinir o paraya ?
kaç para vermiş bilmiyorum söylese bi tavsiye vericem en son bi ara baktım 65 70k idi ama motorun hakkı 25 30 k ya var ya yok yani

kaç para vermiş bilmiyorum söylese bi tavsiye vericem en son bi ara baktım 65 70k idi ama motorun hakkı 25 30 k ya var ya yok yani
25 30 kyıda şunun için diyorum elinde 30 bin vardır drift lden baska secenek olmaz ama normal şartlrda drift l alınmaz yani sahsen elimde 30k olsa metrobüsle minibüsle giderim drift almam

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Bajaja kadar adam gibi bir sey yok gibi ehliyet almam lazim oncesinde pahali diye ertelemistim boyle giderse hic alamayacagim.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
motor açıkta duruyor kar falan yağdı ve evet dedigin gibi marşa uzun süre basarak + gaz verince anca çalışıyor

64 liraya bayiden çıkardım o fiyata mantıklı geldi ve ilk motorum kendi motorumda öğreniyorum
kankam 64e çıkarmışsın geçen hafta hondanın cbfi 100 bindi 113 binede 12 taksit alınıyordu bu bahsettiğim motoru bilmiyorsan şöyle anlatayım sana servis bakımıyla 150000 km yaptığına şahit oldum

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
kankam 64e çıkarmışsın geçen hafta hondanın cbfi 100 bindi 113 binede 12 taksit alınıyordu bu bahsettiğim motoru bilmiyorsan şöyle anlatayım sana servis bakımıyla 150000 km yaptığına şahit oldum
64 e borç harçla çıktım zaten cbf i biliyorum tabii ki ama ben motoru illa düşürüp kaldıracağım japonun parçasıyla uğraşacak durumda değilim

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
64 e borç harçla çıktım zaten cbf i biliyorum tabii ki ama ben motoru illa düşürüp kaldıracağım japonun parçasıyla uğraşacak durumda değilim
hocam japonun parçasıyla uğraşacak değlim dediniz burda biraz hayal ürünü gerçekten araştırmış olsanız çin motorlarının çoğu parçasının ve tamir ücretlerinin hondadan yüksek olduğunu bilirdiniz :D

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
hocam japonun parçasıyla uğraşacak değlim dediniz burda biraz hayal ürünü gerçekten araştırmış olsanız çin motorlarının çoğu parçasının ve tamir ücretlerinin hondadan yüksek olduğunu bilirdiniz :D
çoğu çinli öle olabilir ama mondial parçası tr de bakkalda bile oldugu için parça bulması kolay olur ama servis konusunda haklısınız

Top Bottom