Neler Yeni

Driver booster nasıldır bi yazarmısınız

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ben de laptopu ilk aldığımda driver booster ile kurdum driverları sonra pc açılmadı :D format attım ve hiçbir driver kurmadım daha demekki driver booster'dan kaynaklıymış peki driverları tek tek nasıl bulacağım bana yardım edebilecek var mı? Driver booster'da bir sürü dirver çıkıyordu çünkü.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yanlış driver kuran rezil bir program.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,764
İsim
Toxpox
Mükemmel program.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ben de laptopu ilk aldığımda driver booster ile kurdum driverları sonra PC açılmadı :D format attım ve hiçbir driver kurmadım daha demekki driver booster'dan kaynaklıymış peki driverları tek tek nasıl bulacağım bana yardım edebilecek var mı? Driver booster'da bir sürü dirver çıkıyordu çünkü.
Laptop Özelliklerim: Ryzen 5 4600H - Nvdia GeForce gtx1650Ti - 8 GB ram - 256 m2 ssd

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
PC yi çökertebliyo derken ben oyun geçen gün oyun oynuyodum oyun kendi kendine kapandı bununla bi ilgisi olabilirmi. Bende virus falandır deyip driver booster ile advanced system care yi sildim
Benim PC yi sürücü yükleme sırasında bildiğin anlamda çökertti, yani PC dondu reset ve kapatıp açmadan sonra açılmadı, doğrudan format atmak zorunda kaldım. İlla da programla yükleyecem diyorsan Driverpack öneririm. Sitesinden de indirebilirsin.

Top Bottom