sondaki hariç tercih etmezdim bunlardan bence bütçene göre drop plus en uygunuhttps://www.itopya.com/razer-kraken-tournament-edition-siyah-gaming-kulaklik/Tronsmart Shadow 2.4GHz RGB Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Elektronik
Tronsmart Shadow 2.4GHz RGB Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bütçe artabilirse bunlar iyi atmazsa drop alabilirsinRazer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
hocam drop plus yerine corsair void elite rgb alın hepsiburadada indirim var 100 tl indirim 427tl ye geliyor ben şuan kullanıyorum sabahten beri kafamda gram ağrıtma yokbaşka öneride alabilirim arkada ödeme sayfası açık
400tl ye daha güzel kulaklıklar varBen kullanıyorum drop plus gayet memnunum çok iyi kulaklık ses kalitesi de mükemmel.
bu indirim ne zamana kadar?Alıntıyı görüntüle
ben bunu aldım sen de içine hangisi sinerse onu al gitsin istersen bunu alıp deneyebilirsin qp bilişim iade kabul ediyor diye biliyorum araştırmakta fayda var
sepette 100 TL indirim var
Ben illa drop plus alsın demedim. Sadece ben kullanıyorum ve güzel olduğunu belirttim.400tl ye daha güzel kulaklıklar var
bende bu kullanıcıdan satın aldım yani cidden kalite farkı be kardeşim corsair bi başkaAlıntıyı görüntüle
ben bunu aldım sen de içine hangisi sinerse onu al gitsin istersen bunu alıp deneyebilirsin qp bilişim iade kabul ediyor diye biliyorum araştırmakta fayda var
sepette 100 TL indirim var