RAM kısmını anlamadım tek kanal 16 GB mi kullanıyorsunuz? Onun dışında kesinlikle ekran kartını değiştirmelisiniz, eski kalmış sisteme göre.Ekran karti : amd radeon rx570
Islemci : amd Ryzen 5 5500
Ram : cmk16gx4m1d3000c16
Suanlik bunları kullanıyorum drop yiyorum sorunun cozulmesi için neleri değiştirmek gerekiyor
Tek kanal 16 GB yerine çift kanal 8 GB yapmak daha mantıklı olurdu, eğer imkan varsa bir 16 GB daha al, yoksa bir 8 gb daha al veya 16'yı elden çıkartıp 2 tane 8 gb yap. Tek kanal 16'dan da drop yersin, ekran kartından da.Tek kanal
Aynisindan bir tane daha alıp taksam sorun duzelir miTek kanal 16 GB yerine çift kanal 8 GB yapmak daha mantıklı olurdu, eğer imkan varsa bir 16 GB daha al, yoksa bir 8 gb daha al veya 16'yı elden çıkartıp 2 tane 8 gb yap. Tek kanal 16'dan da drop yersin, ekran kartından da.
Tek kanal ram olunca ne alaka?Single ram kullanıyorum drop yemıyorumTek kanal 16 GB yerine çift kanal 8 GB yapmak daha mantıklı olurdu, eğer imkan varsa bir 16 GB daha al, yoksa bir 8 gb daha al veya 16'yı elden çıkartıp 2 tane 8 gb yap. Tek kanal 16'dan da drop yersin, ekran kartından da.
Çift 8 gb, Tek 16 GB'den daha iyi iş görecektir.Tek kanal ram olunca ne alaka?Single ram kullanıyorum drop yemıyorum
Drop ne alaka?Ddr4 te dual channel daha iyi olduğunu zaten biliyoruz fakat burada drop yapmazÇift 8 gb, Tek 16 GB'den daha iyi iş görecektir.
RAM konusunda düzelir, güzel performans artışı elde edersin. Geçen hafta 8 GB RAM'li sistemimi aynı RAM'den bir tane daha alarak upgrade ettim. Gerçekten gözle görülür derecede fark etti, BF1, RDR2, Witcher 3'te falan çok drop yiyordum düzeldi. Onun dışında ekran kartını da yükseltebilirsen yükseltsen güzel olur.Aynisindan bir tane daha alıp taksam sorun duzelir mi
Peki birsey daha sorsamRAM konusunda düzelir, güzel performans artışı elde edersin. Geçen hafta 8 GB RAM'li sistemimi aynı RAM'den bir tane daha alarak upgrade ettim. Gerçekten gözle görülür derecede fark etti, BF1, RDR2, Witcher 3'te falan çok drop yiyordum düzeldi. Onun dışında ekran kartını da yükseltebilirsen yükseltsen güzel olur.
Şuanda sistem başlangıcı 16 GB RAM zaten böyle bir zamanda, çoğu oyunda 16 GB ramde bile DROP yediğimiz oluyor. Bende geçen hafta Dual Channel yaptım sistemi, çok fark etti. Drop yapar, çok yapar az yapar demiyorum ama yapar, hiç. yapmaz diye bir şey yok.Drop ne alaka?Ddr4 te dual channel daha iyi olduğunu zaten biliyoruz fakat burada drop yapmaz
tabiPeki birsey daha sorsam