Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Vesemir dayı minidump dosyasına bakacaktı işi olduğu için bakamadı bende başka biri görür diye up luyorum.@Vesemir bu ne yapıyor ?
Vesemir dayı minidump dosyasına bakacaktı işi olduğu için bakamadı bende başka biri görür diye up luyorum.@Vesemir bu ne yapıyor ?
Dediğiniz yazılımlar yüklü değil hocam. Memtest ile de yaklaşık 2 gece önce 3.5-4 saatlik bir test yaptım herhangi bir error bulmadı. Sys onarımlarını da yaptım.COMODO Code Signing, MSI Command Center, cFosSpeed Driver yazılımlarını kaldırın. Ramlerini MemTest86 ile test edip SYS onarımı yapın.
Rehber - Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...forum.donanimarsivi.com
uzay montaj kur parçaları gör bakayım dışardan bir sıkıntısı varmıArkadaşlar bunun için 2 aydır uğraşıyorum ve nerdeyse sistemi satacağım. Memtest86 yaptım, DDU ile driverı silip yükledim, BIOS güncelledim her şeyi yaptım. Şu oyunlarda bi süre sonra kulaklığa 'drrrrrrrrrrrrrrrrrrr' sesi gelmesi ve bir süre donuk kaldıktan sonra pcnin reset atma problemini çözemiyorum. Minidumpları ekliyorum, lütfen yardımcı olun...
MINIDUMP : https://drive.google.com/file/d/1gI35LjIlBplilU_xC7objp4_Jcvt-Stf/view?usp=sharing
Tamamdır usta yapıp döneceğim tekrar bu arada bir sorum var ben biosu 2 ay sonra güncellemiştim. Geldiğinde 2 bios sürümü eskiydi. Ve sanki güncellemeden önce böyle sorunlar yok diye hatırlıyorum o yüzden eski biosa güncelleyeyim mi? (Eski bios mayıs 2020)uzay montaj kur parçaları gör bakayım dışardan bir sıkıntısı varmı
Usta ben de sizin gibi düşündüm o yüzden harddiskimi çıkardım bu formatlardan vb önce. 15 gündür takılı değil harddisk ve yine aldım hatayı..benim eski laptopuma oluyordu ama bende resetlenmiyordu 2 defa oldu içinde önemli resimlerimiz vardı harddiskinde sorun varmış kızılayda profesyonel bilgisayar tamircilerine götürdük anca yaptılar bence sende bi göstermelisin
Benim normalde ekran donup kulaklığa veya hopörlöre drrrrrrrrr sesi verip sonra reset atıyordu hdmi no signal falan çıkıp. Dün bayağı donuk kaldı en son tam ben kapatacakken kendi resetledi.benim 2.sistemde de aynı sorun var pc ye yüklenince drrrr diye kalıyor ne kapanma var ne resetleme biz elimizle kapatıyoruz
Malesef hocam... Ekran kartıyla mı ilgili olduğunu düşünüyorsunuzBaşka bir ekran kartı ile deneme ihtimalin var mı?