Neler Yeni

'DRRRRRRR' sesi ile bilgisayarın donup resetlenmesi

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
COMODO Code Signing, MSI Command Center, cFosSpeed Driver yazılımlarını kaldırın. Ramlerini MemTest86 ile test edip SYS onarımı yapın.

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
COMODO Code Signing, MSI Command Center, cFosSpeed Driver yazılımlarını kaldırın. Ramlerini MemTest86 ile test edip SYS onarımı yapın.

Dediğiniz yazılımlar yüklü değil hocam. Memtest ile de yaklaşık 2 gece önce 3.5-4 saatlik bir test yaptım herhangi bir error bulmadı. Sys onarımlarını da yaptım.

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Arkadaşlar bunun için 2 aydır uğraşıyorum ve nerdeyse sistemi satacağım. Memtest86 yaptım, DDU ile driverı silip yükledim, BIOS güncelledim her şeyi yaptım. Şu oyunlarda bi süre sonra kulaklığa 'drrrrrrrrrrrrrrrrrrr' sesi gelmesi ve bir süre donuk kaldıktan sonra pcnin reset atma problemini çözemiyorum. Minidumpları ekliyorum, lütfen yardımcı olun...
MINIDUMP : https://drive.google.com/file/d/1gI35LjIlBplilU_xC7objp4_Jcvt-Stf/view?usp=sharing
uzay montaj kur parçaları gör bakayım dışardan bir sıkıntısı varmı

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
uzay montaj kur parçaları gör bakayım dışardan bir sıkıntısı varmı
Tamamdır usta yapıp döneceğim tekrar bu arada bir sorum var ben biosu 2 ay sonra güncellemiştim. Geldiğinde 2 bios sürümü eskiydi. Ve sanki güncellemeden önce böyle sorunlar yok diye hatırlıyorum o yüzden eski biosa güncelleyeyim mi? (Eski bios mayıs 2020)

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
Arkadaşlar windowsu eski sürümüne formatladım forza için. Bios beta sürümüymüş bi eski sürümüne yükledim. Portları vb güncelledim tam düzeldi derken gece bir mavi ekran aldı minidump'ı yukarıda. Sanırım en sonunda sistemi satıcam... Hala yardımcı olmak isteyen var mı?

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
benim eski laptopuma oluyordu ama bende resetlenmiyordu 2 defa oldu içinde önemli resimlerimiz vardı harddiskinde sorun varmış kızılayda profesyonel bilgisayar tamircilerine götürdük anca yaptılar bence sende bi göstermelisin

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
benim eski laptopuma oluyordu ama bende resetlenmiyordu 2 defa oldu içinde önemli resimlerimiz vardı harddiskinde sorun varmış kızılayda profesyonel bilgisayar tamircilerine götürdük anca yaptılar bence sende bi göstermelisin
Usta ben de sizin gibi düşündüm o yüzden harddiskimi çıkardım bu formatlardan vb önce. 15 gündür takılı değil harddisk ve yine aldım hatayı..

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burak Yalçınkaya
Instagram
buraqy_
benim 2.sistemde de aynı sorun var pc ye yüklenince drrrr diye kalıyor ne kapanma var ne resetleme biz elimizle kapatıyoruz

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
benim 2.sistemde de aynı sorun var pc ye yüklenince drrrr diye kalıyor ne kapanma var ne resetleme biz elimizle kapatıyoruz
Benim normalde ekran donup kulaklığa veya hopörlöre drrrrrrrrr sesi verip sonra reset atıyordu hdmi no signal falan çıkıp. Dün bayağı donuk kaldı en son tam ben kapatacakken kendi resetledi.

winged9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Yelkencioğlu
Arkadaşlar yine durduk yere operada gezerken bir mavi ekran daha aldım minidump yukarıda.. Burası günlüğüm gibi oldu artık

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başka bir ekran kartı ile deneme ihtimalin var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom