Ds yazılım Tasarım önerisi

emrebey07

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Avukatım ve kurumsal kimliğime yakışır bi site yaptırmak için ds yazılım ile anlaştık. Gayet şık bi tasarım şablonu oluşturup bana gönderdiler. Henüz tasarımı onaylamadım. Avutkatlık için tasarım önerileriniz varmı?

Grafik tasarımcıyım, size gönderilen siteden kareler paylaşır mısınız?

başka bölümleride var ama anasayfayı benim isteklerime göre tasarladılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne fiyat istediler. yazılım mühendisiyim.
3 yllık hosting, .com.tr domain 3 yıllık. SSL sertifikası. 1 yıl kesintisiz teknik destek. İçerik ekleme desteği. her şey dahil 2500tl

Ekler

• demo.PNG
    demo.PNG
    1 MB · Hit: 63
başka bölümleride var ama anasayfayı benim isteklerime göre tasarladılar

3 yllık hosting, .com.tr domain 3 yıllık. SSL sertifikası. 1 yıl kesintisiz teknik destek. İçerik ekleme desteği. her şey dahil 2500tl
eh klasik avukat sitesi olmuş, 2.5k kelepir fiyat ama

şahsen tasarımı beğenmedim ama zevkler renkler tartışılmaz 2.5kya bu kadar olur

Meslekte henüz yeniyim :) bu iş için bütçem fazla yok. Adamlar gerçekten çok yardımcı oldular hatta logo tasrımınıda hediye ettiler:) yani anasayfayı ben böyle istedim sizce nasıl bişey yaptırmalıyım? tüm önerilerinize açığım dostlar

Meslekte henüz yeniyim :) bu iş için bütçem fazla yok. Adamlar gerçekten çok yardımcı oldular hatta logo tasrımınıda hediye ettiler:) yani anasayfayı ben böyle istedim sizce nasıl bişey yaptırmalıyım? tüm önerilerinize açığım dostlar
Hocam ben avukata siyah yakıştığının düşünüyorum mavi tonları demode artık kaliteli fotoğraflar, siyah renk paleti, güzel bi ui ux ile çok güzel bi site yapılabilir ama o da baya uğraştırır yani. Onları sonrada yapabilirsiniz bu arada idarelik site olarak gayet kullanılabilir

Hocam ben avukata siyah yakıştığının düşünüyorum mavi tonları demode artık kaliteli fotoğraflar, siyah renk paleti, güzel bi ui ux ile çok güzel bi site yapılabilir ama o da baya uğraştırır yani. Onları sonrada yapabilirsiniz bu arada idarelik site olarak gayet kullanılabilir
canım çekti valla elimde ki işler bitince avukat sitesi yapayım :kekw:

Anladım hocam öneriniz için öncelikle teşekkür ederim. Yarın bütçeyi biraz daha artırıp tasarımda değişikliğe gideceğim ozaman. Şablon oluşturup bana gönderdiklerinde bende buraya yüklemiş olurum

Hocam bu arada sosyal medya işleriniz olur, diğer türlü grafik tasarım işleriniz olur uygun fiyattan çözerim bende
Anladım hocam öneriniz için öncelikle teşekkür ederim. Yarın bütçeyi biraz daha artırıp tasarımda değişikliğe gideceğim ozaman. Şablon oluşturup bana gönderdiklerinde bende buraya yüklemiş olurum
5fae5aa506261e189abdc91d_collateral-template-thumbnail.jpg

şu tarz bi şeyler olabilir

Kimsenin yaptığı işi küçümsemek istemiyorum ama logo tasarımı hediye dedikleri yerde ne kadar basit iş yapan firma olduklarını anlamak için yeterli.

Bir sürü nette free logo var bu tarz işleri yapanların %90'ı copy paste iş yapıyor, zaten site de aynı. Tema aynı yazıları değiş paketle gitsin.

Kalıp olarak demo hazırlıyorsan en azından azıcık eli yüzü düzgün demolar kullansalar. Header falan zaten hak getire. Bu paraya da o kadar olur zaten orası ayrı. Başlangıç için yeterli denilebilir fakat biraz daha basit derli toplu siteler kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri