- Bütçe
- 450
Pek uğraşmak istemiyorum ikinci el al sat vsRami sat yeni ramler al bence.
O zaman aynısından alacan abi yok öyle...Pek uğraşmak istemiyorum ikinci el al sat vs
Aynısı şart değil diye biliyorum MHz ve Cl voltaj aynı olunca oluyor diye biliyorum bilmekle kalmadım denedim ben sadece bu sistemimde denemedim varsa bilen deneyen veya kullanan diye öneri istedimO zaman aynısından alacan abi yok öyle...
Çipler ne olacakAynısı şart değil diye biliyorum MHz ve Cl voltaj aynı olunca oluyor diye biliyorum bilmekle kalmadım denedim ben sadece bu sistemimde denemedim varsa bilen deneyen veya kullanan diye öneri istedim
Çipler de önemliAynısı şart değil diye biliyorum MHz ve Cl voltaj aynı olunca oluyor diye biliyorum bilmekle kalmadım denedim ben sadece bu sistemimde denemedim varsa bilen deneyen veya kullanan diye öneri istedim
Yani bu ürün kodu aynı Cl ve voltaj değerlerine sahip bir RAM akşamda kullanamazmıyımÇipler ne olacak
Çipler aynı değilse maalesef.Ürün kodu aynı olursa aynı ram olur zatenYani bu ürün kodu aynı Cl ve voltaj değerlerine sahip bir RAM akşamda kullanamazmıyım