ram slotlarının yanında yazar küçük anakart üzerinde benim anakartımda 2 ve 4 e takılıDostlar elimde B450M DS3H anakart var ramleri 1-3 mü yoksa 2-4 mü takayım performans açısından hangi slotlara takmam daha iyi olur kullanım kılavuzunda bir şey göremedim
2.ve 4. SlotaDostlar elimde B450M DS3H anakart var ramleri 1-3 mü yoksa 2-4 mü takayım performans açısından hangi slotlara takmam daha iyi olur kullanım kılavuzunda bir şey göremedim
bi bakayımDİMM yuvalarına dikkat ederek anakart kitapçığında ( veya ram yuvalarının yanında küçük bir şablon olur ) yazdığı şekilde takman gerekiyor.
yok hocam bulamadım bir şey yazmıyorDİMM yuvalarına dikkat ederek anakart kitapçığında ( veya ram yuvalarının yanında küçük bir şablon olur ) yazdığı şekilde takman gerekiyor.
DIM-A2 DIM-B2 SlotlarınaDostlar elimde B450M DS3H anakart var ramleri 1-3 mü yoksa 2-4 mü takayım performans açısından hangi slotlara takmam daha iyi olur kullanım kılavuzunda bir şey göremedim
Hocam tam olarak ram yuvalarının sol at köşesinde olması lazım.DİMM A - DİMM B gibi yazılar olacak orada.yok hocam bulamadım bir şey yazmıyor
2 ve 4 e tak.Dostlar elimde B450M DS3H anakart var ramleri 1-3 mü yoksa 2-4 mü takayım performans açısından hangi slotlara takmam daha iyi olur kullanım kılavuzunda bir şey göremedim
tamamdır hocam ben zaten 2. ve 4. ye takmıştım da aklımdan geçiyordu acaba 1. ve 3. slotama taksam diye o yüzden sorayım dedim bir şey bulamayınca daHocam tam olarak ram yuvalarının sol at köşesinde olması lazım.DİMM A - DİMM B gibi yazılar olacak orada.
Bulamassanız da büyük ihtimal DİMM A 2 ve DİMM B 2 ye takmanız gerekecek.Yani soldan ikinci ve soldan dördüncüye.
Rica ederim hocam.Çok da sıkıntı edilecek bir durum değil zaten.teşekkürler dostlar cevaplarınız için
yok hocam daha çok merak diyelimRica ederim hocam.Çok da sıkıntı edilecek bir durum değil zaten.