Neler Yeni

DUAL RAM YAPINCA BİLGİSAYAR ACILMIYOR LUTFEN YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay
arladaslar 32 gb 16×16 aynj marka ram kullanıyordum dual sekılde ryzen 5 5600 ile sorunsuz du ryxen 7 570üx3d aldım taktım dual yapınca goruntu gelmiyor ama dual yapmayıp tek slota takınca acılıyor lutfen yardım aklınıza ne geldiyse denemeye hazırım temel seyleri yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Yuzarsef
ramleri taktığın slot fark ediyor mu peki? örn birini takınca çalışıyor demişsin bunda slot farkı var mı? eğer slotlar sağlamsa ramleri teker teker denedin mi? ayriyeten bunları yapmana rağmen her şey düzgünse bios ayarlarına girip yapay zekaya sorarak işlem yapmadıysan bir onu dene veya bios u güncelle. Bunlara rağmen olmuyorsa da anakarta giden tüm kabloları söküp anakartın her tarafını silgi ile sil belki aşırı statik yüklü ise ondan da yapabilir. Bu da olmazsa elle başlatmayı dene pw falan takmadan. PSU yazmamışsın lakin eğer onun da gücü yetmez ise ondan da yapar böyle.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yusuf Yılmaz
Çıkardıktan sonra 10 dakika bekle lakin çıkarmadan önce bilgisayarın fişini çıkar ve güç tuşuna bas içinde kalan elektrik akımı gitsin diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arladaslar 32 gb 16×16 aynj marka ram kullanıyordum dual sekılde ryzen 5 5600 ile sorunsuz du ryxen 7 570üx3d aldım taktım dual yapınca goruntu gelmiyor ama dual yapmayıp tek slota takınca acılıyor lutfen yardım aklınıza ne geldiyse denemeye hazırım temel seyleri yaptım
tesskur ederım denıcem

Top Bottom