D DaFan 80+ Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Ensar AKKAYA 11 Temmuz 2024 #1 Dualsense v2 ürününü nerden temin edebilirim Saatlerdir arıyorum ama hiç bulamadım
Gif Man 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 9,141 11 Temmuz 2024 #2 DaFan yazmış: Dualsense v2 ürününü nerden temin edebilirim Saatlerdir arıyorum ama hiç bulamadım Devamı için tıklayın... Buyur Hocam . Sony PS5 Dualsense Kablosuz Kol V2 Versiyon Fiyatı ve Özellikleri - Hepsisony.com Sony PS5 Dualsense Kablosuz Kol V2 Versiyon ile ilgili bilmek istediğiniz tüm detayları hepsisony.com da bulabilir, hızlı ve güvenli bir biçimde satınalabilirsiniz. www.hepsisony.com
DaFan yazmış: Dualsense v2 ürününü nerden temin edebilirim Saatlerdir arıyorum ama hiç bulamadım Devamı için tıklayın... Buyur Hocam . Sony PS5 Dualsense Kablosuz Kol V2 Versiyon Fiyatı ve Özellikleri - Hepsisony.com Sony PS5 Dualsense Kablosuz Kol V2 Versiyon ile ilgili bilmek istediğiniz tüm detayları hepsisony.com da bulabilir, hızlı ve güvenli bir biçimde satınalabilirsiniz. www.hepsisony.com
D DaFan 80+ Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Ensar AKKAYA 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bunun fiyatı mediamarkt gibi bilkom garantili yerlerle aynı bilkom garantili olmayan daha düşük fiyatlı v2 yok mu 3.000₺ civarına
Bunun fiyatı mediamarkt gibi bilkom garantili yerlerle aynı bilkom garantili olmayan daha düşük fiyatlı v2 yok mu 3.000₺ civarına