Dualsense vs Oyun kulaklığı

Reaksiyon skoru
14
Bayram harçlıkları ile DualSense veya oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Şu anda kulaklık olarak kulak içi telefon kulaklığı kullanıyorum ve DualSense alabilecegim bütçeye G PRO X, blackshark V2 veya setimle uyumlu olsun diye azıcık daha üstüne koyarak Arctis 5 alabilirim.

Diğer yandan DualSense için bir alternatifim yok ve bu yüzden birçok oyunu oynayamiyorum. Mesela PS4'u satmadan önce çok MK11 oynardım artık oynayamiyorum. Yakında gelecek olan Marvel Spider-Man, hâlihazırda sahip olduğum crash bandicoot, God of War gibi birçok oyunu oynayamiyorum. Peki sizce hangi tarafı halletmeliyim?

Xbox Controller önermeyin. DualSense hem daha ucuz hem de daha fazla özelliği var.
Kulaklık önerecek olursanız yukarıda saydıklarım nasıl onlar haricinde ne alabilirim söylerseniz sevinirim. Kulaklık için önemli olan kablosu benim için. Önceki iki kulaklığım kablosundan dolayı bozulmuştu.

Kesinlikle DualSense almalısın. Şu an biri kablolu biri kablosuz kulaklık kullanıyorum. Ancak kulaklık almadım. Yeterince iş görüyor. DualSense aldım onun yerine. Muazzam bir şey.

DualSense'i R2-L2 için almayı düşünüyorsan bilgisayarda çalışmıyor o özellikler.
Post automatically merged:

Ama titreşim vs özellikleri çalışıyor

DualSense'i R2-L2 için almayı düşünüyorsan bilgisayarda çalışmıyor o özellikler.

Ama titreşim vs özellikleri çalışıyor
Hocam hem daha önce PS4 kullandığımdan o şemaya alışkınım hem de evet titreşim ve tetik için alıyorum. Tetik tuşları yanlış bilmiyorsam kablolu bağlanınca çalışıyor.

Kesinlikle DualSense almalısın. Şu an biri kablolu biri kablosuz kulaklık kullanıyorum. Ancak kulaklık almadım. Yeterince iş görüyor. DualSense aldım onun yerine. Muazzam bir şey.
Peki hocam kullandığınız kulaklıklar nelerdir? Telefon kulaklığı bana 1-2 kadar idare eder mi? Zaten dualsense aldıktan 2 ay kadar sonra(tabii onu alırsam) yine 1000-1500 TL cebime girecek.

Hocam arkadaşım denemişti, tetiklerin çalışmadığını ama titreşimin çalıştığını söylemişti. Eğer tetikler çalışıyorsa bende controller almak istiyorum ondan alayım :D

Hocam arkadaşım denemişti, tetiklerin çalışmadığını ama titreşimin çalıştığını söylemişti. Eğer tetikler çalışıyorsa bende controller almak istiyorum ondan alayım :D
DualSenseX adlı programla çalışıyor.

Hocam hem daha önce PS4 kullandığımdan o şemaya alışkınım hem de evet titreşim ve tetik için alıyorum. Tetik tuşları yanlış bilmiyorsam kablolu bağlanınca çalışıyor.

Peki hocam kullandığınız kulaklıklar nelerdir? Telefon kulaklığı bana 1-2 kadar idare eder mi? Zaten dualsense aldıktan 2 ay kadar sonra(tabii onu alırsam) yine 1000-1500 TL cebime girecek.
Haylou W1 var kablosuz, kablolu da klasik iPhone kulaklığı var. Kulak üstü kullanmayı sevmiyorum, bu kulaklıklarda gayet iyi.

DualSenseX adlı programla çalışıyor.

Haylou W1 var kablosuz, kablolu da klasik iPhone kulaklığı var. Kulak üstü kullanmayı sevmiyorum, bu kulaklıklarda gayet iyi.
DualsenseX'in Steam versiyonunu mu kullanıyorsunuz?

Vallaha hocam sizin kulaklık anlayışınız ile benim ki çok farklıymış. Ben ilk başta gözüme Arctis 9 falan kestirmiştim de sonradan 3000TL olunca vazgeçtim. Şu anda en azından G Pro X veya Arctis 5 falan alayım diyorum.

DualsenseX'in Steam versiyonunu mu kullanıyorsunuz?

Vallaha hocam sizin kulaklık anlayışınız ile benim ki çok farklıymış. Ben ilk başta gözüme Arctis 9 falan kestirmiştim de sonradan 3000TL olunca vazgeçtim. Şu anda en azından G Pro X veya Arctis 5 falan alayım diyorum.
Sen bilirsin. Hangisini istiyorsan onu al. Ancak kulaklığın varken DualSense gibi muazzam bir koldan vazgeçme. Sonradan eline para geçecekmiş zaten. O zaman alırsın.

DualSense Steam ile uyumlu şekilde çalışıyor. Bir programa gerek yok.
Steam dışı oyunlarda ise DualSenseX adlı programa ihtiyaç var. Bu programı tek tıkla çalıştırın ya da "Windows başlarken başlat" dersen programla uğraşmak zorunda kalmazsın. Hem bu program ile DualSense'in PS5'de kullandığın Haptic Feedback gibi özelliklerini de kullanabiliyorsun.

Geri