pc içinse xbox almanı öneririm her zaman ps ciyim ama pc de tam uyumluluk ve bir tık ergonomisi daha iyiBEYLER FİKRİNİZ NEDİR BU AKŞAM ALACAĞIM
Hocam gittgidiyor da satılıyor fakat satıcısı teknosa sıkıntı olurmuPC içinse xbox almanı öneririm her zaman ps ciyim ama PC de tam uyumluluk ve bir tık ergonomisi daha iyi
teknosa da ne kadarHocam gittgidiyor da satılıyor fakat satıcısı teknosa sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gittgidiyor da satılıyor fakat satıcısı teknosa sıkıntı olurmu
o xbox 360 mı one mı ben baktım xbox one wirelles 600 den aşağı yok429 fakat %10 indirim kuponu kullanabiliyorum ve 386 oluyor
dualshocklarda aşırı yan sanayicilik var internetten dualshock 4 almayın (n11,hepsiburada vs.) teknosa,media markt bakınyok dualshock4
Aynen haklısın ama satıcı teknosa olduğundan sıkıntı olmaz gibidualshocklarda aşırı yan sanayicilik var internetten dualshock 4 almayın (n11,hepsiburada vs.) teknosa,media markt bakın
Aynen haklısın ama satıcı teknosa olduğundan sıkıntı olmaz gibi
orası öyle maalesef xbox un kolu güzel ama pahalı dediğim gibi gittigidiyor falan pek güvenmiyorum açıkçası 390 vereceğinize 430 verin kafanız rahat olsunEVET Haklısın hocam da 2 kat fiyatı var :