DualShock kullanmak için uygulama kullanıyor musunuz? Gamepad orijinal mi?Steamdan 4'ü oynarken bi sıkıntı olmuyordu. EA Playden oynadığım Fifa 21'de de bişey yok iken nedense Forza Horizon 5'te hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
gamepad orijinal, ilk çalışmadığında ds4 windows'u kurmuştum ama onuda ayarlayamadım sanırım çünkü onlada çalışmadıDualShock kullanmak için uygulama kullanıyor musunuz? Gamepad orijinal mi?
oyunu steamdan indirmedim. Game Pass kullandığım için microsoft store'dan indirmek zorunda kaldımGeniş ekran modunda oynamayı denediniz mi? Steam'e gamepad'i kaydetmeyi deneyip tekrardan oynamayı deneyin.
Microsoft Store üzerinde DualShock çalışır mı emin değilim. Xbox ile ortak oldukları için belki DualShock'a izin vermiyordur.gamepad orijinal, ilk çalışmadığında ds4 windows'u kurmuştum ama onuda ayarlayamadım sanırım çünkü onlada çalışmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunu steamdan indirmedim. Game Pass kullandığım için microsoft store'dan indirmek zorunda kaldım
Microsoft Store üzerinde DualShock çalışır mı emin değilim. Xbox ile ortak oldukları için belki DualShock'a izin vermiyordur.
Ben ds4 windows ile oynuyorum fh5'i. Sen yanlış yapmışsındır ayarlarını.peki bi şekilde DS4'ü ayarlayıp çalıştıramazmıyım?
Ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Default profilde bağla gamepadi ve oyuna gir.nasıl yaptığını anlatabilirmisin rica etsem
Bu benim tahminim sadece, doğru olup olmadığını bilmiyorum. Bir fikir olsun diye söyledim.peki bi şekilde DS4'ü ayarlayıp çalıştıramazmıyım?
steam dışı oyun ekleden forza horizon 5 ekle geniş ekran modunda aç düzelirSteamdan 4'ü oynarken bi sıkıntı olmuyordu. EA Playden oynadığım Fifa 21'de de bişey yok iken nedense Forza Horizon 5'te hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
Nasıl bir hata?Steamdan 4'ü oynarken bi sıkıntı olmuyordu. EA Playden oynadığım Fifa 21'de de bişey yok iken nedense Forza Horizon 5'te hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
ya hata dediğim bağlı olmasına rağmen reconnect controller yazısı çıkıyorNasıl bir hata?
steam dışı oyun ekle bölümünde görünmüyor açık olmasın rağmen denedisteam dışı oyun ekleden forza horizon 5 ekle geniş ekran modunda aç düzelir