Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
ds4windows yüklü mü?ya hata dediğim bağlı olmasına rağmen reconnect controller yazısı çıkıyor
ds4windows yüklü mü?ya hata dediğim bağlı olmasına rağmen reconnect controller yazısı çıkıyor
Çalışıyor. Bizzat FH5’i DS4 ile oynadım. DS4 Windows yazılımı yeterli. Kurup kontrolcüyü bağlaman gerekiyor.Microsoft Store üzerinde DualShock çalışır mı emin değilim. Xbox ile ortak oldukları için belki DualShock'a izin vermiyordur.
kurdum kontrolcüyüde bağladım fakat oyun içerisinde tuşlar işlevini yerine getirmiyorÇalışıyor. Bizzat FH5’i DS4 ile oynadım. DS4 Windows yazılımı yeterli. Kurup kontrolcüyü bağlaman gerekiyor.
işte dostum bende de aynı sorun varBendede aynı sorun var, ds4'Ün bağlantısı kesildi hatası veriyor. Çözemedim hala.
Orijinal ve çakma ürün arasında fark olmuyor hocam ikisinde denedim fark yokDualShock kullanmak için uygulama kullanıyor musunuz? Gamepad orijinal mi?
Bilmiyom ben PS 4 dualstock V2 aldım hiçbir sorun yasamadimO zaman bi f310 alırasam sorun olmadan oynayabilirim değil mi
Kral ben şimdi dışarıdayım. Eve geldiğimde müsait olursan hallederiz olur mu?ben çözdüm bu hatayı çok basit bir çözümü var ama menüleri felan hatırlamıyorum görünce hatırlarım dcden yaz halledelim
thErenSK#0719