Knnmw 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 6,764 Dahası Reaksiyon skoru 3,325 İsim Kaan 20 Temmuz 2024 #14 ff7 remake, persona 3/5 özellikle 5 çok iyi oyundur ama türkçe yaması yok kışa doğru çıkacak diye biliyorum.
ff7 remake, persona 3/5 özellikle 5 çok iyi oyundur ama türkçe yaması yok kışa doğru çıkacak diye biliyorum.
Margot Robbie 80+ Titanium Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 20,717 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 60,674 Konum Queensland İsim Margot Robbie İlgilendiği Kategoriler YKS, İskandinav mitolojisi Steam https://steamcommunity.com/id/HarleyQuinnWishesGoodNight/ 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Grounded ve Kena'yı buldum istediğim tarzda şimdilik. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Temmuz 2024 WOYAC yazmış: metro serisi seriyi eğer satın almadıysanız epic gamesde çok iyi indirim var bütün seri dlc ler ile beraber 50 tl civarına geliyor bu arada metro 2033 ve last light düşük boyuta sahip fakat exodus 50-60 gb ama hikayesi ve oynanışı için küçük bir bedel sadece Devamı için tıklayın... Sağ ol dostum bunlar çok eskidi artık oynadık bitti.
Grounded ve Kena'yı buldum istediğim tarzda şimdilik. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Temmuz 2024 WOYAC yazmış: metro serisi seriyi eğer satın almadıysanız epic gamesde çok iyi indirim var bütün seri dlc ler ile beraber 50 tl civarına geliyor bu arada metro 2033 ve last light düşük boyuta sahip fakat exodus 50-60 gb ama hikayesi ve oynanışı için küçük bir bedel sadece Devamı için tıklayın... Sağ ol dostum bunlar çok eskidi artık oynadık bitti.