Neler Yeni

Öneri Düşük sistem gereksinimli oyun önerileri

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Arkadaşlar bende 7-8 yıllık bi laptop var
intel i5 3. nesil
8gb ram
gt630m(1gb vram)
500gb hdd
özellikler böyle
yani çoğu oyunda sıkıntı yaratıyor
düşük sistem gereksinimli sağlam hikayeli oyunlar bekliyorum sizden
Dostum veya internetin iyiyse geforce now indirip ordan oynayabilirsin çok daha zevkli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Dostum veya internetin iyiyse geforce now indirip ordan oynayabilirsin çok daha zevkli olur
aklımdaydi geçen gün de hiç uğraşmadım bi denemek lazım speedtest de 12 download 0.65 upload gösteriyor uploadim neden bu kadar düşük? sence oynarmiyim geforce now da bu İnternetle yani çok da kötü değil hızı

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
aklımdaydi geçen gün de hiç uğraşmadım bi denemek lazım speedtest de 12 download 0.65 upload gösteriyor uploadim neden bu kadar düşük? sence oynarmiyim geforce now da bu İnternetle yani çok da kötü değil hızı
bedava sürümünü indirip deneybilirsin 2dk sürer zaten kayıt olup giriş yapman.Ama 12download ile pek zevk alıcağını zannetmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
bedava sürümünü indirip deneybilirsin 2dk sürer zaten kayıt olup giriş yapman.Ama 12download ile pek zevk alıcağını zannetmem
single player oyunlardada internetim sorun yaratır mı peki nede olsa oyun single player gecime vs sorun yaratır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
bugün tatil hakkıda toplantı yapılıcak uzar büyük ihtimal :) şimdiden iyi eğlenceler sana
evet bende duydum YÖK için de olacakmış tüm öğretim duzeylerinde toplantıymış akşama belli olur diyolar uzasın ya hayatimda yapmadigim tatili bu sene yaptım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,371
Üyeler
159,318
Son üye
Ogico
Top Bottom