Normalde squat yaparken formum yanlıştı daha yüksek kilolarda formum daha düzgün şekilde yapabilirim Z bar sayesinde gereksiz değil69 TL'ye aldım. Sizce gereksiz mi aldım?
Yani 45 kg set alabilmek varken 35 kg aldım. 45 lik ucuz olduğunu görmemiştim. O fazladan 10 kg nun derdindeyim.Normalde squat yaparken formum yanlıştı daha yüksek kilolarda formum daha düzgün şekilde yapabilirim Z bar sayesinde gereksiz değil
Z bar ile squatın alakası neNormalde squat yaparken formum yanlıştı daha yüksek kilolarda formum daha düzgün şekilde yapabilirim Z bar sayesinde gereksiz değil
Ensemin arkasına çok daha iyi oturuyor öncesinde düz bar olduğundan temas alanı daha azdı temas alanı artınca acı azaldı daha verimli bir şekilde yapabiliyorumZ bar ile squatın alakası ne
İade edip alabilirsiniz o zamanYani 45 kg set alabilmek varken 35 kg aldım. 45 lik ucuz olduğunu görmemiştim. O fazladan 10 kg nun derdindeyim.
düz bar bileklerini daha çok zorlar,z bar hareketlerı daha rahat yapmanı saglarDüz bar ile Z bar farkı nedir? Z bar çok gerekli mi? Evde spor için kum dolu 350 lilik takım alacağım. Z bar 69 TL. Almaya çok gerek var mı?