Neler Yeni

Yardım Dükkanımı Google Haritalara Eklemek İstiyorum

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Arkadaşlar merhaba dükkanımı google haritalara eklemek istiyorum ancak dükkanım haritalara düşmüyor yardımcı olucak var mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar merhaba dükkanımı google haritalara eklemek istiyorum ancak dükkanım haritalara düşmüyor yardımcı olucak var mı?

Google Haritalar'a mağazanızı eklemek için, Google My Business'ta bir işletme profili oluşturmanız gerekir. Google My Business, işletmenizi Google Arama ve Haritalar'da görünür kılar ve potansiyel müşterilerinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Google My Business'ta bir işletme profili oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Google My Business web sitesini ziyaret edin.
  2. "İşletmenizi ekleyin" düğmesine tıklayın.
  3. İşletme bilgilerinizi girin, örneğin işletmenizin adı, adresi, telefon numarası ve web sitesi.
  4. İşletmenizi doğrulayın. Google, işletmenizi doğrulamak için size bir postayla bir onay kodu gönderecektir.
  5. İşletme profilinizi özelleştirin. İşletme profilinizin görünüşüne ve işlevselliğine eklemeler yapın, örneğin işletmenizin fotoğraflarını, çalışma saatlerini ve açıklamalarını ekleyin.
İşletme profiliniz oluşturulduktan sonra, Google Arama ve Haritalar'da görünmeye başlayacaktır. Potansiyel müşterileriniz, işletmenizi arama, haritalarda gezinme veya işletmenizin web sitesini ziyaret ederek bulabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,304
Üyeler
161,981
Son üye
kurul_67