Arkadaşlar güce bağladığımda laptop açılmadı birkaç kez basınca açılır gibi oldu ancak bu sefer bir kıvılcım ateş ve duman oldu ortalık bu cihazı açmanın bir yolu var mı? tamiri mümkün mü? içinde önemli şeyler var.
Abooo naptın PC yeArkadaşlar güce bağladığımda laptop açılmadı birkaç kez basınca açılır gibi oldu ancak bu sefer bir kıvılcım ateş ve duman oldu ortalık bu cihazı açmanın bir yolu var mı? tamiri mümkün mü? içinde önemli şeyler var.
Bayadır açmıyordum içindeki bazı şeyler için açayım dedim böyle oldu eski bir cihaz zaten 12 yıllık falanAbooo naptın PC ye
yani bir şeylerin yandığı kesin zararı tahmin etmek zor bir bilgisayarcıya götürmen daha sağlıklı olur bizim yardımcı olabileceğimiz pek bir şey yok bu durumdaArkadaşlar güce bağladığımda laptop açılmadı birkaç kez basınca açılır gibi oldu ancak bu sefer bir kıvılcım ateş ve duman oldu ortalık bu cihazı açmanın bir yolu var mı? tamiri mümkün mü? içinde önemli şeyler var.
tamiri zor olur zarar görebilicek çok fazla şey var uğraşmanıza değmezArkadaşlar güce bağladığımda laptop açılmadı birkaç kez basınca açılır gibi oldu ancak bu sefer bir kıvılcım ateş ve duman oldu ortalık bu cihazı açmanın bir yolu var mı? tamiri mümkün mü? içinde önemli şeyler var.
bilgisayarcılarla sakın uğraşma benim 6 yıllık pc nin dc smd si yandı bu parçayı internetten aldım havyam olmadıgı için bilgisayarcıya götüriyim dedim 20 tane bilgisayarcı gezdim heps, yapmam dedi 1 tanesi yaparım dedi çok kötü bir şekilde lehim yaparak diğer parçaları da yakmış sonrada kardeşim senin diğer parcalarında yanmış dediyani bir şeylerin yandığı kesin zararı tahmin etmek zor bir bilgisayarcıya götürmen daha sağlıklı olur bizim yardımcı olabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda
yeni laptop alma vakti geldi o zaman, sadece google ve yazı işleri için kullanıyordum masaüstü yokken.tamiri zor olur zarar görebilicek çok fazla şey var uğraşmanıza değmez
bilgileri hdd veya ssd den (hangisindeyse artık) söküp başka bir pc ye ya da sata to usb converter yardımıyla aktarabilirsiniz
(büyük olasılıkla bir zarar gelmemiştir ssd ve hdd ye
bilgileri %90 kurtarirsin zaten ssd yoktur içinden hdd yede bir zarar gelmemiştiryeni laptop alma vakti geldi o zaman, sadece google ve yazı işleri için kullanıyordum masaüstü yokken.
HDD vardı evet, bilgileri alırsam yine sorun yok. Zaten miladını çoktan doldurmuştu.bilgileri %90 kurtarirsin zaten ssd yoktur içinden hdd yede bir zarar gelmemiştir
öyle demeyin ama eski pc lerin tadı bir ayrı =)HDD vardı evet, bilgileri alırsam yine sorun yok. Zaten miladını çoktan doldurmuştu.