Neler Yeni

Duman çıkan laptop açılır mı?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Arkadaşlar güce bağladığımda laptop açılmadı birkaç kez basınca açılır gibi oldu ancak bu sefer bir kıvılcım ateş ve duman oldu ortalık :D bu cihazı açmanın bir yolu var mı? tamiri mümkün mü? içinde önemli şeyler var.

soul

80+ Silver
Arkadaşlar güce bağladığımda laptop açılmadı birkaç kez basınca açılır gibi oldu ancak bu sefer bir kıvılcım ateş ve duman oldu ortalık :D bu cihazı açmanın bir yolu var mı? tamiri mümkün mü? içinde önemli şeyler var.
Abooo naptın PC ye 😅

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
yani bir şeylerin yandığı kesin zararı tahmin etmek zor bir bilgisayarcıya götürmen daha sağlıklı olur bizim yardımcı olabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
tamiri zor olur zarar görebilicek çok fazla şey var uğraşmanıza değmez

bilgileri hdd veya ssd den (hangisindeyse artık) söküp başka bir pc ye ya da sata to usb converter yardımıyla aktarabilirsiniz

(büyük olasılıkla bir zarar gelmemiştir ssd ve hdd ye

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Hocam yakmışsin helal. Belgeleri kurtarmak için içindeki hddyi baska bilgisayara baglayabilirsin belki

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
yani bir şeylerin yandığı kesin zararı tahmin etmek zor bir bilgisayarcıya götürmen daha sağlıklı olur bizim yardımcı olabileceğimiz pek bir şey yok bu durumda
bilgisayarcılarla sakın uğraşma benim 6 yıllık pc nin dc smd si yandı bu parçayı internetten aldım havyam olmadıgı için bilgisayarcıya götüriyim dedim 20 tane bilgisayarcı gezdim heps, yapmam dedi 1 tanesi yaparım dedi çok kötü bir şekilde lehim yaparak diğer parçaları da yakmış sonrada kardeşim senin diğer parcalarında yanmış dedi

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamiri zor olur zarar görebilicek çok fazla şey var uğraşmanıza değmez

bilgileri hdd veya ssd den (hangisindeyse artık) söküp başka bir pc ye ya da sata to usb converter yardımıyla aktarabilirsiniz

(büyük olasılıkla bir zarar gelmemiştir ssd ve hdd ye
yeni laptop alma vakti geldi o zaman, sadece google ve yazı işleri için kullanıyordum masaüstü yokken.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
yeni laptop alma vakti geldi o zaman, sadece google ve yazı işleri için kullanıyordum masaüstü yokken.
bilgileri %90 kurtarirsin zaten ssd yoktur içinden hdd yede bir zarar gelmemiştir

kırmızışarapp

80+ Silver
Eski pc olduğuna sevindim g.o

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
HDD vardı evet, bilgileri alırsam yine sorun yok. Zaten miladını çoktan doldurmuştu.
öyle demeyin ama eski pc lerin tadı bir ayrı =)

,hdd se kurtarirsın dediğim gibi çünkü mekanik bir parça voltaj hdd ye kadar zaten gelmemiştir ve gelse bile max. hdd nin kartı yanar onuda eğer çok önemli bilgileriniz varsa bilgi kurtarma şirketlerine gönderirsiniz %99 alırsınız bilgilerinzi

Top Bottom