Neler Yeni

Dün dağıtıma çıkan kargom hala gelmedi , ne yapmalıyım?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Trendyoldan kitaplık almıştım dün sabah dağıtıma çıkacak olan şubeye geldi , dün öğlen 1-2 gibi dağıtıma çıktı fakat dün gelmedi , hala dağıtımda gözüküyor, bu sabah kargoyu temassız alma kodu geldi fakat kargo bugünde gelmedi bu saatten sonra geliceğinide sanmıyorum sürat kargo getiriyordu ne yapayım şubeyi arayayımmı?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Gerçekler acıtır. Başka ne yapacak dağıtıma çıktıysa Şubeden alamaz arabadan vermiyorlar mecbur bekleyecek olmayan 2 gram aklında müdahale etmeye çalışma.
Böyle bir saygısız cevap vermenize gerek yok bence.
Trendyoldan kitaplık almıştım dün sabah dağıtıma çıkacak olan şubeye geldi , dün öğlen 1-2 gibi dağıtıma çıktı fakat dün gelmedi , hala dağıtımda gözüküyor, bu sabah kargoyu temassız alma kodu geldi fakat kargo bugünde gelmedi bu saatten sonra geliceğinide sanmıyorum sürat kargo getiriyordu ne yapayım şubeyi arayayımmı?
Hangi kargo ? Trendyol express ise akşam saatleri de getirebiliyorlar ama değilse büyük ihtimal yarına kaldı.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
yunus emre
Gerçekler acıtır. Başka ne yapacak dağıtıma çıktıysa Şubeden alamaz arabadan vermiyorlar mecbur bekleyecek olmayan 2 gram aklında müdahale etmeye çalışma.
Ben burda kim zeki tartışması yapmıyorum adam demiş kargom dağıtıma çıktı ama gelmedi dağıtıma çıkıp gelmemesi soru zaten beklemelisin diye bir çözüm yok bazı şeyler bekleyerek olmaz kalkıp kendin yapman gerekir bazen

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben burda kim zeki tartışması yapmıyorum adam demiş kargom dağıtıma çıktı ama gelmedi dağıtıma çıkıp gelmemesi soru zaten beklemelisin diye bir çözüm yok bazı şeyler bekleyerek olmaz kalkıp kendin yapman gerekir bazen
Ama Dostum kargoya dağıtıma çıktıysa şubeden vermiyorlar. Arabadan da vermiyorlar güvenlik için beklemek kalıyor geriye silah alıp adamları tehdit etmiceğine göre zorla verin diye :)

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Şubeden al kankacım, MNG Sürat gibi kargo firmaları rezalet zaten.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
yunus emre
Ama Dostum kargoya dağıtıma çıktıysa şubeden vermiyorlar. Arabadan da vermiyorlar güvenlik için beklemek kalıyor geriye silah alıp adamları tehdit etmiceğine göre zorla verin diye :)
Hayır ben o amaçlı demedim kargo hakkında bilgi almak gerekiyor bazen mesela benim kargomu kurye getirmemişti 3 gün beklemiştim nedeni adresi bulamamaktı

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Tam kargoyu arıycam tuşu basıyordumki tak kargo aradı kargoyu getirdi flenfoefogv

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,951
Üyeler
168,711
Son üye
Leonss
Top Bottom