ELECTUS
80+ Silver
İhtimal var.shp650w v2 ile bu sorunu yaşarmıyım?
İhtimal var.shp650w v2 ile bu sorunu yaşarmıyım?
Firma iyi bir firma değil ürünleri de iyi değil zaten kullanıcı hatası diyip geçeceklerdir büyük ihtimalle ama şansını dene dostum tüketici haklarına vs. baş vurabilirsin.Neden kabul etmezler ?
Alırlar umarım.Firma iyi bir firma değil ürünleri de iyi değil zaten kullanıcı hatası diyip geçeceklerdir büyük ihtimalle ama şansını dene dostum tüketici haklarına vs. baş vurabilirsin.
Dene şansını bir daha da bu tür markalar tercih etmeAlırlar umarım.
Umarım diğer parçalara zarar vermemiştir.Alırlar umarım.
Farklı psu varsa bi de onunla deneyebilirsin tamamen psudanmı kaynaklı anlarızYapabileceğim bir şey var mı şuan bilgisayari acmak için ?
Acmazsam garantisi devam ediyor göndereceğim.
evet incehesap destek mailine mail attım fakat şuanda başka bi psu yokFarklı psu varsa bi de onunla deneyebilirsin tamamen psudanmı kaynaklı anlarız
Ayrıca garantiye göndermenide öneririm ret alma ihtimali olsa bile.
paraya kıyıp 100 tl ye akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim, bundan 2 yıl önce iş makinesi elektrik tellerine vurduğu için evdeki prize takılı her cihazın anakartı yandı, televizyon hariç, 70 tl lik akım korumalı priz patladı ama televizyona hiçbirşey olmadı.shp650w v2 ile bu sorunu yaşarmıyım?
Evdeki şalter ne işe yarıyorparaya kıyıp 100 TL ye akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim, bundan 2 yıl önce iş makinesi elektrik tellerine vurduğu için evdeki prize takılı her cihazın anakartı yandı, televizyon hariç, 70 TL lik akım korumalı priz patladı ama televizyona hiçbirşey olmadı.