Neler Yeni

Dün Merdivenden İnerken Ayağımı Burktum Çok Acıyor Napıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Meriç
Arkadaşlar Kurstan Çıktım Merdivenden İniyodum Ayağım Burkuldu Çok acıyor ne yapıcam

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
abi annemler yalan söylediğimi sanıyor ya götürmüyolar
Kardeşim seni götürmüyorlarsa sen çık git hastaneye sağlığın şakası mı olur daha önce ailenle ne yaşadığını bilmiyorum ama güven problemi yoktur umarım. Durumu izah et siz görürmezseniz ben giderim doktor karar verir de yani. Sağlık şakası olmaz .

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En yakın zamanda hastaneye git ne olacağı hiç belli olmuyor. Arkadaşımın ayağı merdivenin son basamağında burkulup kırılmıştı. Çok şaşırmıştık. Boşluğuna denk geldiğinde ne kadar yük uygulandığından haberin olmuyor.

echoes

80+ Bronze
3 ay önce başıma geldi ve hala topallayarak yürüyorum. Röntgen ve mr sonucunda kırık çatlak çıkmadı ama yan dış bağlarimin çok zedelendiğini söyledi doktorum. 3 aydir buz tedavisi, doktorumun önerdiği bilekliği ve krem tedavisi uyguluyorum, ona rağmen hala geçmedi içindeki acısı sen düşün. Çok sıkıntılı olabilecek bir durum bence bir an önce hastaneye gidip görün

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Meriç
En yakın zamanda hastaneye git ne olacağı hiç belli olmuyor. Arkadaşımın ayağı merdivenin son basamağında burkulup kırılmıştı. Çok şaşırmıştık. Boşluğuna denk geldiğinde ne kadar yük uygulandığından haberin olmuyor.
abi geçti valla dinlendim geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay önce başıma geldi ve hala topallayarak yürüyorum. Röntgen ve mr sonucunda kırık çatlak çıkmadı ama yan dış bağlarimin çok zedelendiğini söyledi doktorum. 3 aydir buz tedavisi, doktorumun önerdiği bilekliği ve krem tedavisi uyguluyorum, ona rağmen hala geçmedi içindeki acısı sen düşün. Çok sıkıntılı olabilecek bir durum bence bir an önce hastaneye gidip görün
hacı dinlendim geçti

echoes

80+ Bronze
abi geçti valla dinlendim geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

hacı dinlendim geçti
O zaman hafif burkulmuştur, hemen toparlamişsindir ayağını tam dönmeden. Benim ayağım tamamen yan dönmüştü ve resmen kütürdedi ayağim, çadırt diye ses çıktı unutamıyorum o sesi. 3 aydır yaşamaktan bezdim, daha da devam ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Meriç
O zaman hafif burkulmuştur, hemen toparlamişsindir ayağını tam dönmeden. Benim ayağım tamamen yan dönmüştü ve resmen kütürdedi ayağim, çadırt diye ses çıktı unutamıyorum o sesi. 3 aydır yaşamaktan bezdim, daha da devam ediyor
aga geçmiş olsun yaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,550
Üyeler
162,705
Son üye
jakoblade07
Top Bottom