Neler Yeni

Dünyanın Kıskandığı Tablo Erdoğan ŞİÖ'de Liderlerle

El-Turco

80+ Bronze
İnsanlar önce kendi gelicegini düşünecek tabi halkı düşünmeyen adamdan banane? Bu arada kimse edebiyat yapmasın herkes kendi hayatını düşünüyoru 99.99
Senin ve benzer düşüncedeki insanların fikirleri durumu değiştirmiyor umursamazlık bir çözüm değil peşine düşmediğin soruna inanmazsın. Edebiyatla alakası yok zihniyetinize biraz çeki düzen vermeniz gerek. Konuşma şekillerimizin bile değiştiği apaçık ortada bu şekilde düşündükçe yozlaşıyoruz. Lütfen açıp 90lı yılların röportajlarını dinler misin insanların konuşma tarzları giyimleri hitabetleri vs. Bu konuda cidden çok doluyum daha iyi bir gelecek için bizim çabalamamız ve döner sermayeyi anlamamız gerekmekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu açan arkadaş ceza yemiş :D

The Batman

80+ Silver
Senin ve benzer düşüncedeki insanların fikirleri durumu değiştirmiyor umursamazlık bir çözüm değil peşine düşmediğin soruna inanmazsın. Edebiyatla alakası yok zihniyetinize biraz çeki düzen vermeniz gerek. Konuşma şekillerimizin bile değiştiği apaçık ortada bu şekilde düşündükçe yozlaşıyoruz. Lütfen açıp 90lı yılların röportajlarını dinler misin insanların konuşma tarzları giyimleri hitabetleri vs. Bu konuda cidden çok doluyum daha iyi bir gelecek için bizim çabalamamız ve döner sermayeyi anlamamız gerekmekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu açan arkadaş ceza yemiş :D
Bu 1-2 kişi ile olucak iş değil önce halkın kendini toplamasi lazim yolsuzluk yapan belesiye başkanını yine yolsuzluk yapan adam seçiyor oğluna kızına torpil yapan adamı yine aynı tip adamlar yapıyor iktidar halkın yansıması bunu gördüğümden beri sadece kendi yoluna bakıyorum önce kendimi sağlama alırım sonra bakarım tr birşeyler istiyor uğraşırım ama kendimi zora sokacak seviyede değil

El-Turco

80+ Bronze
Bu 1-2 kişi ile olucak iş değil önce halkın kendini toplamasi lazim yolsuzluk yapan belesiye başkanını yine yolsuzluk yapan adam seçiyor oğluna kızına torpil yapan adamı yine aynı tip adamlar yapıyor iktidar halkın yansıması bunu gördüğümden beri sadece kendi yoluna bakıyorum
Sen de haklısın ama tavşan dağa küser dağın haberi olmaz ben yolumdan dönmem vatan benim vatan senin kimseden eksiğimiz yok hocam cidden daha iyi yerlere geleceksek biraz sabretmemiz lazım. Bahsettiğin kişilerden bahsetmek istemiyorum siyasete hele asla çünkü en ufak şeyde ayağın kayıyor. Ama bu sorun bu iktidarda yaşanan bir şey değil parti ve insan farketmeksizin çoğu kısımlarda yaşanıyor ki ben ailemde de yaşadım sınavı kazanıp polis olamayanlar vs. Ama her şeyin sırası gelecek hocam her şeyin inşallah o zamanı görecek kadar uzun yaşarız. Güzel sohbetti iyi geceler dilerim.

Top Bottom