Merhaba arkadaşlar şimdi bugün park halinde ki Nissan qashqai 2018 aracıma bir transit park etmeye çalışırken ken ön tarafına vurdu. Şimdi sağ ön çamurluk ön tampon sağ far da camı kırıldı far ayakları kırıldı bir de ve kaputta hafif bükülme var. Kaputtaki göçük düzeltme ile olur. Karşı taraf %100 suçlu şimdi ön tampon değişirse yada çamurluk bunun hasar kaydı işleniyor. (Tampon plastik diye biliyorum )
ASIL SORUM
Şimdi araba karşı tarafın kaskosu var karşılayacak benim arabamda ki değer kaybını nasıl alınacak ya da alınıyorum mesela 50k kasar işlendi çünkü far ayakları kırıldı bana değer kaybı (para) verilecekmi onu sormak istedim yani benim kasko firmam mı verecek yoksa karşı tarafın mı verecek yada kim verecek. Lütfen bilenler cevaplasın
ASIL SORUM
Şimdi araba karşı tarafın kaskosu var karşılayacak benim arabamda ki değer kaybını nasıl alınacak ya da alınıyorum mesela 50k kasar işlendi çünkü far ayakları kırıldı bana değer kaybı (para) verilecekmi onu sormak istedim yani benim kasko firmam mı verecek yoksa karşı tarafın mı verecek yada kim verecek. Lütfen bilenler cevaplasın