Neler Yeni

DURAN ARABAMA TRANSİT VURDU (arabacılar yazsın)

Canx72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Merhaba arkadaşlar şimdi bugün park halinde ki Nissan qashqai 2018 aracıma bir transit park etmeye çalışırken ken ön tarafına vurdu. Şimdi sağ ön çamurluk ön tampon sağ far da camı kırıldı far ayakları kırıldı bir de ve kaputta hafif bükülme var. Kaputtaki göçük düzeltme ile olur. Karşı taraf %100 suçlu şimdi ön tampon değişirse yada çamurluk bunun hasar kaydı işleniyor. (Tampon plastik diye biliyorum )

ASIL SORUM
Şimdi araba karşı tarafın kaskosu var karşılayacak benim arabamda ki değer kaybını nasıl alınacak ya da alınıyorum mesela 50k kasar işlendi çünkü far ayakları kırıldı bana değer kaybı (para) verilecekmi onu sormak istedim yani benim kasko firmam mı verecek yoksa karşı tarafın mı verecek yada kim verecek. Lütfen bilenler cevaplasın

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Twitterda kachow forum diye bir grup var konuyu oraya açarsan daha hızlı yardımcı olurlar. Arabacılar ve bilgili kişiler var orada.

eneskaya6

80+ Silver
Çarpan arac ile ilk olarak tutanak tutacaksın.

O tutanak ile nissan servisine gidip aracı işleme alıyorsun. Kaskon varsa işlemi kendi kaskondan başlat ve senin kaskon karşı tarafın trafik sigortasından alıyor bütün masrafları.

Aracı yaptırdın işlemler bitti değer kaybı almak istiyorsun ama yapılan işlemler far ve plastik aksam olduğu için değer kaybı alamazsın karşı tarafın sigortasına bağlı 5/10bin tl kadar bi ödenek belki alabilirsin.

Bunun için işlemler bittikten sonra karşı tarafın trafik sigorta şirketi ile iletisime gecip değer kaybı dosyası acıyorsun, ruhsat, tutanak, eksper raporu, aracın kazalı hali öncesi sonrası vs gönderiyorsun onlar değerlendirmeye alıyorlar.

Değer kaybı ödemek zorunda değiller çünkü plastik aksam ama iyi niyetten 5/10bin tl arası ödüyorlar

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba arkadaşlar şimdi bugün park halinde ki Nissan qashqai 2018 aracıma bir transit park etmeye çalışırken ken ön tarafına vurdu. Şimdi sağ ön çamurluk ön tampon sağ far da camı kırıldı far ayakları kırıldı bir de ve kaputta hafif bükülme var. Kaputtaki göçük düzeltme ile olur. Karşı taraf %100 suçlu şimdi ön tampon değişirse yada çamurluk bunun hasar kaydı işleniyor. (Tampon plastik diye biliyorum )

ASIL SORUM
Şimdi araba karşı tarafın kaskosu var karşılayacak benim arabamda ki değer kaybını nasıl alınacak ya da alınıyorum mesela 50k kasar işlendi çünkü far ayakları kırıldı bana değer kaybı (para) verilecekmi onu sormak istedim yani benim kasko firmam mı verecek yoksa karşı tarafın mı verecek yada kim verecek. Lütfen bilenler cevaplasın
O aracında oluşan değer kaybını alabiliyorsun karşının sigorta şirketinden ne oranda oluyor ama bilmiyorum.

Canx72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ASIL SORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Teknoloji
Sigortalar genelde bunu ödemeye yanaşmıyor anca hukuk mahkemesinde harçları yatırıp, avukat tutup dava ile alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,129
Üyeler
170,976
Son üye
pandik3131
Top Bottom