Neler Yeni

Durduk yere ekranım donuyor.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Dostlar selam. Dün oyunda sinirlenip masaya yumruk atmamla bir sorun oluştu. Ekran donuyor görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Discorddaki arkadaşlarımın sesi geliyor ama görüntü belli bir müddet donuk kaldıktan sonra görüntü gidiyor. Ekran kartımdan mı sorun var acaba? Endişelenmeye başladım. Bu zamanlarda zor elde ettiğim sistemi kaybetmek istemiyorum.
Sistem;
Xeon X5450
Asus Gtx 760 Direct CU II
Fsp Hv Pro 550w
2+4=6gb DDR 3 1333 mhz ram
Asus P5G41CM LX anakart
Eski Samsung HDD (300Gb)

Jaja50

80+ Silver
ekran kartının kablosunda temassızlık oluşmuş olabilir mi ? bir kontrol edin

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartının kablosunda temassızlık oluşmuş olabilir mi ? bir kontrol edin
Ettim. Şuan çalışıyor. Furmark testi yaptım 5 dakika. Sorun çıkmadı test devam ediyor. Acaba soketinde bir temassızlık mı olmuş? Sök tak yapmakta fayda var sanırım.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
aynen bi sök tak yapmakta fayda var.
Test bitsin sök-tak yapayım. Zor elde ettim pcyi. Başkası için çöp olabilir ama bana yetiyor ve kaybetmek istemiyorum. Fikir alış-verişi için teşekkür ederim.

Jaja50

80+ Silver
Test bitsin sök-tak yapayım. Zor elde ettim pcyi. Başkası için çöp olabilir ama bana yetiyor ve kaybetmek istemiyorum. Fikir alış-verişi için teşekkür ederim.
ne çöpü hocam gayet güzel sistem umarım bir şey olmamıştır olduysa kolayca yapılabilecek bir şeydir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
ne çöpü hocam gayet güzel sistem umarım bir şey olmamıştır olduysa kolayca yapılabilecek bir şeydir.
Tamamdır. Sök-Tak yaptım. Funmarkta 10 dakika test ettim. Şuan için problem yok. İçimi rahatlattın vallahi :) İyi forumlar!

Top Bottom