Neler Yeni

Durduk yere gelen kodlar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dün gece durduk yere twitch kodu geldi, bugün de durduk yere whatsapp kodu geldi telefonuma.
Twitch hesabım gitse çok da dert değil ama wp falan? Endişelenmeli miyim? Önlem almalı mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacklenmek için çok gencim :D

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Dün gece durduk yere twitch kodu geldi, bugün de durduk yere whatsapp kodu geldi telefonuma.
Twitch hesabım gitse çok da dert değil ama wp falan? Endişelenmeli miyim? Önlem almalı mıyım?

biri telefon numaranı öğrenmiş öylesine uğraşıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam birisi hesaplarınıza girmeye çalışıyor
Diğer hesaplarımı aktif olarak kullanıyorum neredeyse tamamında iki faktörlü koruma aktif, mailimi vs ip üzerinden kontrol ediyorum bir sorun göremedim.

zoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serbay koç

hocam birisi spam tool ile size spam atıyor tel nonuzu bilmesi gerekir arkınız şaka yapıyor olabilir blki ya da br*tf*rce denilen yöntem ile hesaplarınıza girmeyi deniyo olabilirler ben spam bot yemiştim arkım trolledi imgur ve twitchden kod geliyodu kaliforniyadan arıyolardı
arkınız şaka yapıyosa elbet kapatır programı telinizi kapatın

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Baştan sona bir temizliğe gitsem iyi olacak, 1 yıla aşkın süredir şifrelerimi değiştirmemiştim.

hocam birisi spam tool ile size spam atıyor tel nonuzu bilmesi gerekir arkınız şaka yapıyor olabilir blki ya da br*tf*rce denilen yöntem ile hesaplarınıza girmeyi deniyo olabilirler ben spam bot yemiştim arkım trolledi imgur ve twitchden kod geliyodu kaliforniyadan arıyolardı
Anladım, ben de öyle düşünüyorum.
Bir yerdeki hesabım bir şifre havuzuna falan düşmüş diye düşünüyorum.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Hacklenmek için çok gencim
Telefon numaranızı bilen biri sizinle şaka amaçlı veya dolandırma amaçlı uğraşıyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Telefon numaranızı bilen biri sizinle şaka amaçlı veya dolandırma amaçlı uğraşıyor
Şaka amaçlı yapacak biri yoktur etrafımda, genelde bilgili olan taraf ben oluyorum. Bence bilgilerimle beraber bir havuza düştüm. Yakın vakitte şifremi falan yenilesem iyi olacak.

zoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serbay koç
Baştan sona bir temizliğe gitsem iyi olacak, 1 yıla aşkın süredir şifrelerimi değiştirmemiştim.

Anladım, ben de öyle düşünüyorum.
Bir yerdeki hesabım bir şifre havuzuna falan düşmüş diye düşünüyorum.
hocam hangi yerden kodlar geliyor ve hangi ülkelerden arıyorlar detaylı olarak söylermisiniz arkıma troll için birsürü program biliyorum belki troll için olansa sıkıntı değildir

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şaka amaçlı yapacak biri yoktur etrafımda, genelde bilgili olan taraf ben oluyorum. Bence bilgilerimle beraber bir havuza düştüm. Yakın vakitte şifremi falan yenilesem iyi olacak.
Evet hocam bence hemen şifre değişikliği ve yedek olarak ekstra bir mail veya telefon eklemelisiniz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

WP den iki adımlı doğrulamayı aç.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hepsi hazır var zaten neredeyse 3 4 farklı korumam var, umursuyorum ben bunu. En kısa sürede dediğinizi yapacağım.

Mailli olan mı?

Hayır sayılı olarak şifre gibi düşün iki adımlı doğrulamayı açınca 6 haneli bir şifre oluyor sana belli aralıklar ile sorup hatırlatıyor ve hesabını iyi koruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom