Neler Yeni

düşük bütçeli Oyuncu koltuğu önerisi

Apo132

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah Harman
arkadaşlar uzun zamandır ofis sandalyesi kullanıyorum iyice kötü hale geldi ve rahatsız ediyor. Rahat olmadığı için tekrar ofis sandalyesi almak istemiyorum oyuncu koltuklarına bakıyorum fakat 1500 tl'den ucuza bulmak çok zor. çok kaliteli bir şey aramıyorum günlük birkaç saat kullanmak için ucuz f/p oyuncu koltuğu önerir misiniz?

kırmızışarapp

80+ Silver
arkadaşlar uzun zamandır ofis sandalyesi kullanıyorum iyice kötü hale geldi ve rahatsız ediyor. Rahat olmadığı için tekrar ofis sandalyesi almak istemiyorum oyuncu koltuklarına bakıyorum fakat 1500 TL'den ucuza bulmak çok zor. çok kaliteli bir şey aramıyorum günlük birkaç saat kullanmak için ucuz f/p oyuncu koltuğu önerir misiniz?
İndirimleri yakalayıp düzgün bir şey almanı öneririm xdrive vb.

Apo132

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah Harman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimleri yakalayıp düzgün bir şey almanı öneririm xdrive vb.
şuan bazı modelleri 1399tlye satılıyor ama indirim gerçek mi bilmiyorum ne kadara düşebilir indirim beklesem bir fikriniz var mı?

kırmızışarapp

80+ Silver
şuan bazı modelleri 1399tlye satılıyor ama indirim gerçek mi bilmiyorum ne kadara düşebilir indirim beklesem bir fikriniz var mı?
Geçen 1200TL'ye Xdrive gördüm. Black Friday yaklaşıyor. O zaman iyi indirim olur bence biraz bekleyin demek istiyorum ama Türkiyedeyiz her an fiyatlar 2 katı olabilir bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde çoğunlukla Amazonda gerçek indirim oluyor olduğunda oradan almanı öneririm alırsan.

Apo132

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah Harman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri