Düşük Bütçeli PC Toplama Önerisi

eagle40

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Merhaba dostlar,
Bilgisayar teknik parçaları konusunda yeterli bilgiye sahip değilim. Monitör Dahil 5000 TL bütçem var. Mümkünse tüm parçaları bir yerden alıp peşine taksit yaptırmak istiyorum, İtopya da peşine taksit işlemi yok galiba, Hepsiburada'da var ama sanırsam.

Yani özetle 4000-5000 bütçeye, monitör dahil taksit seçenekleri uygun bir PC arıyorum. Bundan dolayı bunları düşünerek de öneri yaparsanız çok mutlu olurum.

1608715185825.png

SSD olarak bunu öneririm.

Monitör olarak bunu öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Hocam aynısını tam yazıyordum :D

Alıntıyı görüntüle

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, bu attığınız sistemin avantaj ve dezavantajları nelerdir. Ryzen yerine Intel core i3 olması dezavantajlı yapmaz mı?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, bu attığınız sistemin avantaj ve dezavantajları nelerdir. Ryzen yerine Intel core i3 olması dezavantajlı yapmaz mı?
Şu anda Intel , Ryzen tarafında 3100'e rakip bir işlemci çıkardı. 10100F hem düşük bütçe için uygun hem de güç olarak 3100'den güçlü. Bunlar avantajları. 3100'lü sistem de önerebilirim fakat fiyat artacaktır ve tavsiye etmiyorum. Bütçeniz zaten sınırlı.

Ben herhangi bir dezavantaj bulmadım. 8GB bir dezavantaj olabilir fakat o kadar da sorun yaratmayacaktır. İleride bir tane daha RAM eklerseniz sizin için performans artışına sebep olur.

S
A320 - 1650 - SSD hakkında bir fikrim yok. Fakat alınmaz bu bütçede 1650S'li sistem önerdim.
Monitör güzelmiş.
SSD ve Anakartı bizzat kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok SSD verilerde vaadettiği Okuma ve yazmayı %95 veriyo Zotac 1650 Kullanıyorum FPS tarzlı oyunlar 200 fps altını gördüm desem yalan olur :)

S

SSD ve Anakartı bizzat kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok SSD verilerde vaadettiği Okuma ve yazmayı %95 veriyo Zotac 1650 Kullanıyorum FPS tarzlı oyunlar 200 fps altını gördüm desem yalan olur :)
1650'yi genellikle önermiyorum.
1650S gibi bir seçenek varken asla.

Geri