Neler Yeni

Yardım Duvar rafım için tavsiye verir misiniz ?

Alsancak1

80+
Marangozda 180 cm genişlikte raf yaptıracam. Bilgisayar masamın üstündeki duvara yerleştirecem. Rafa koyacağım şeyleri alt fotoğrafda belirttim. ''Extradan şunu da koysan iyi olur'' gibisinden veya ''bitkilerden daha fazla koyabilirsin ve şu şekilde koyarsan daha iyi olur'' tarzında fikirleriniz varsa yorumlarda yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

1.png

Ekler

• 1.png
    1.png
    25.8 KB · Hit: 8
Son düzenleme:

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Barkın
Marangozda 180 cm genişlikte raf yaptıracam. Bilgisayar masamın üstündeki duvara yerleştirecem. Rafa koyacağım şeyleri alt fotoğrafda belirttim. ''Extradan şunu da koysan iyi olur'' gibisinden veya ''bitkilerden daha fazla koyabilirsin ve şu şekilde koyarsan daha iyi olur'' tarzında fikirleriniz varsa yorumlarda yazınız. Teşekkürler şimdiden.

Alıntıyı görüntüle
Hocam instagramda perlatasarim diye bir yer var. Anime seviyorsunuz sanırım. Sayfasında kategoriler kısmında 3D anime dikdörtgen modeller var. Rafa yakışacağını düşünüyorum.

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam instagramda perlatasarim diye bir yer var. Anime seviyorsunuz sanırım. Sayfasında kategoriler kısmında 3D anime dikdörtgen modeller var. Rafa yakışacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam bakacağım şimdi. Eğer tarzıma uygun bir şeyler varsa ordan da figür alabilirim. Bunun dışında raf düzenim hakkında tavsiyeniz var mı ? üst fotoğraftaki gibi yerleştirmeyi düşünüyorum. 2 adet yapay bitki olacak. Acaba diyorum daha fazla mı bitki koysam bilemedim

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Barkın
Teşekkür ederim hocam bakacağım şimdi. Eğer tarzıma uygun bir şeyler varsa ordan da figür alabilirim. Bunun dışında raf düzenim hakkında tavsiyeniz var mı ? üst fotoğraftaki gibi yerleştirmeyi düşünüyorum. 2 adet yapay bitki olacak. Acaba diyorum daha fazla mı bitki koysam bilemedim
Bence çizdiğiniz gibi gayet güzel 2 tarafta sarmaşık hoş durur. Fazlası bozabilir. Küçük küçük figürler ile birlikte doldurursunuz rafı. Hotwheels arabaları gibi bir şeyler de koyulabilir orta boylarda. Rafın altına şerit şeklinde led koyulabilir gözünüzü almayacaksa eğer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,510
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom