Neler Yeni

Duygusal film önerisi

Batwoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Kaya
Görüşlerini yazarsan okumak isterim film sonunda.
Öncelikle dediğin gibi film pek duygusal bir film değildi. Ancak kendini izlettirdi. Özellikle son kısım kötü bir son olsa da mükemmeldi. Zira film gerçek bir savaşın yansıması gibiydi duygudan duyguya girdim diyebilirim. Pek tarih sevmesem de film sonunda merak edip savaşı biraz araştırdım. Önerin için tekrardan teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağlama ihtiyacı mı hissediyorsunuz?
Zaman zaman evet. Duyguların zaman içerisinde toplanması bazı insanlarda ağlamak bazı insanlarda sinir bazı insanlarda eğlence vb. durumları ortaya çıkartabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
[
Öncelikle dediğin gibi film pek duygusal bir film değildi. Ancak kendini izlettirdi. Özellikle son kısım kötü bir son olsa da mükemmeldi. Zira film gerçek bir savaşın yansıması gibiydi duygudan duyguya girdim diyebilirim. Pek tarih sevmesem de film sonunda merak edip savaşı biraz araştırdım. Önerin için tekrardan teşekkür ederim.

Zaman zaman evet. Duyguların zaman içerisinde toplanması bazı insanlarda ağlamak bazı insanlarda sinir bazı insanlarda eğlence vb. durumları ortaya çıkartabiliyor.

Beğendiysen ne mutlu bana. Hollywood tarzı kahramanlıklar ve propaganda amacı gütmeyen nadir yapımlardandır. Savaşa bir de Almanların gözünden bakalım diyerek yapmışlar sanırım filmi. Bu tarz bir filme denk gelirsen önerini beklerim kesinlikle. İyi geceler🌙

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
Les Misérables (Sefiller) 2012 versiyonunu TEK GEÇERİM HOCAM!
Ağlaya ağlaya hal olmuştum. :) Hem dram, hem de duygulu bir müzikal!

Batwoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan Kaya
[

Beğendiysen ne mutlu bana. Hollywood tarzı kahramanlıklar ve propaganda amacı gütmeyen nadir yapımlardandır. Savaşa bir de Almanların gözünden bakalım diyerek yapmışlar sanırım filmi. Bu tarz bir filme denk gelirsen önerini beklerim kesinlikle. İyi geceler🌙
Elbette denk gelirsem mutlaka öneririm. Hayırlı geceler :)

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar duygusal ağlatacak film önerir misiniz? Türk yabancı farketmez
yeşil yol.

piyanist.

schindler'in listesi.

12 yıllık esaret

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
abuzittin
-intersteller
-seven pounds
-my sisters keeper
-click
-uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum ancak kore filmi ‘more than blue’ da o kategorideydi sanırım.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Umut filmini onerebilirim. Ağlatma konusunda iyidir 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular