HoYeon Jung
80+ Gold
Sizin liseye geçtiğinizi unutmuştum ve Anadolu ya gittiğinizi düşünüyordum.N-neden inanılmaz attınız? @KeepHyper @Muhammet Sağlam
Sizin liseye geçtiğinizi unutmuştum ve Anadolu ya gittiğinizi düşünüyordum.N-neden inanılmaz attınız? @KeepHyper @Muhammet Sağlam
İlim öğrenmek yerine meslek öğrenmeyi tercih edip memnun olduğunuzu belirtmişsiniz garipsedim o yüzden Ya bırak. Düz lise okuyup bir baltaya sap olabilecek miyim demiyor, ilim öğrenmek yerine meslek öğrenmeyi seçmişler diyor. Düz liseye karşı başarılı meslek öğrencileri her zaman 1-0 önde bunu unutma... sen düz lise okuyup mezun olduğunda iş bulamayıp mecbur üniversite okuman gerekecek, ama biz rahatlıkla üniversite okumadan mesleğimiz olduğu için iş bulabileceğiz. Işte o zaman keşke diyeceksin...
Aga neden insanlar seni kıskansın?Herkesin gözünde meslek liseleri mimli de ondan. Belki bizim mezun olduktan sonraki iş imkanlarımızı kıskandılar.
5k günümüz için yetersiz maalesef üniversite okumak her türlü daha iyidirDediğin gibi bitince 5-6K maaş alacaksan bende üniversite okumazdım.
Başlangıç olarak 5K gayet yeterli olacaktır.5k günümüz için yetersiz maalesef üniversite okumak her türlü daha iyidir
meslek lisesi sadece meslek dersleri değil kültür dersleride veriyor hatırlatmak istedimİlim öğrenmek yerine meslek öğrenmeyi tercih edip memnun olduğunuzu belirtmişsiniz garipsedim o yüzden
hangi okulFabrikalardaki tüm otomatik veya yarı otomatik makinaların kodlarını yazıyoruz. Şemaları 3D program üzerinden oluşturup test yapıyoruz. Kullandığınız her üründe otomasyon makinalarının emeği var, bunların altyapısını hazırlayan bizleriz.
konu biraz eski sanki kankahangi okul
Meslek lisesi ortamı kötü oluyor o yüzden istemiyorlardir ve ailelerde olan en iyi eğitimi alsın en iyi üniversitelere girsin en zor eğitimleri tamamlasın vs takintisindan hem ortam olarak hemde zorlama derecesi olarak Anadolu ve fen liseleri daha güzel gözüküyor onlaraŞuan herkes düz lise okuma derdinde. Ama çoğu öğrenci liseden mezun olunca iş bulamıyor. Yani kısaca üniversite okuması şart oluyor. Ben anadolu meslek okuyorum ve otomasyon programcılığı görüyorum. 11. Sınıfım ve mezun olduğumda net 5 6 bin lira maaşım var. Ve illaki üniversite okumak şart değil. Ailelerin çocuklarını meslek lisesine göndermemeye çalışmasını anlamıyorum. Bana kalırsa iyi bir meslek lisesi düz liseye bin basar. Ama meslek lisesinde tek sıkıntı atölye derslerine önem veriliyor. Kişi normal derslerdeki farkı kendi çalışıp kapatması gerek. Tek dezavantajı bu olabilir bana kalırsa. Düşüncelerinizi bekliyorum???