Neler Yeni

Düz M4'mü yoksa M3 Pro mu?

Ortis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Şeker
Grafik tasarım öğrencisiyim, okul için bir mac'e ihtiyacım var ama biraz kafam karıştı. Genel kullanımım Adobe programları ve ara sıra video düzenleme programları olacak. Her iki Mac'in fiyatı da ülkemde aynı. Bu iki Mac Pro için fikirleriniz neler?

Macbook Pro M4 14 inç Teknik özellikler 10 CPU, 10 GPU, 16GB RAM, 512GB SSD

Macbook Pro M3 Pro 14 inç Teknik Özellikler 11 CPU, 14 GPU, 18GB RAM, 512GB SSD

Forum Fedaisi

80+ Bronze
butce kisitliysa daha yuksek performans verecek laptoplari bulabilirsin ayni fiyata belki daha ucuza

m3 pro biraz daha iyi olur çünkü işlem gücü vs olarak profesyonel kullanıcılara da hitap ettiği için daha performanslı olur

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Grafik tasarım öğrencisiyim, okul için bir mac'e ihtiyacım var ama biraz kafam karıştı. Genel kullanımım Adobe programları ve ara sıra video düzenleme programları olacak. Her iki Mac'in fiyatı da ülkemde aynı. Bu iki Mac Pro için fikirleriniz neler?

Macbook Pro M4 14 inç Teknik özellikler 10 CPU, 10 GPU, 16GB RAM, 512GB SSD

Macbook Pro M3 Pro 14 inç Teknik Özellikler 11 CPU, 14 GPU, 18GB RAM, 512GB SSD
M3 Pro daha güçlü bir grafik birimine sahip.Sizin için daha iyi olacaktır.

Ortis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
butce kisitliysa daha yuksek performans verecek laptoplari bulabilirsin ayni fiyata belki daha ucuza
Bütçem 75 bin tl. Konuyu açarken apple store'da da öğrenci indirimi olduğundan haberdar değildim dün gece öğrendim. M3 pro'yu PT üzerinden bakıyordum öğrenci indirimi ile 75 bine geliyor fakat base model M4 Apple Store'da öğrenci indirimi ile 70.500 tl'ye gelmiş oluyor. Evet fiyat olarak öyle uçuk bir indirim değil ama indirim indirimdir sonuçta. Maalesef Mac dışındaki Windows cihazlar benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor sürekli bir mobil olmam lazım ve priz bulmak açıkçası biraz zor bir konu benim için pilde yüksek performans ve uzun pil ömrü sunduğu için Mac cihaz tercih ediyorum. Mobilite derdim olmasa kesinlikle 75 bin tl'ye çok daha güçlü Windows cihazlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,584
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom