Neler Yeni

Düz Siyah Sweatshirt Önerir Misiniz?

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan
Arkadaşlar düz siyah renk kapüşonlu sweatshirt önerisi istiyorum. Okulda giyineceğim. Sadece düz siyah renge izin veriyorlar. Üzerinde marka dahil hiçbir şey olmayacak simsiyah olacak. Kaliteli olması önemli.
@EsdeathSama @Marshal @stereohearts @oEnesQlf @Che_ @mkurtulus @SilahsızKuvvet☪ @MematiBaş🚬 @Prmy @DarkNest @Zepett8 @James Gg @isikt11 @NightWish2434 @TİTAN.
Bütçeni biraz daha yükseltebilirsen machinist in sweatshirtlerini önerebilirim baya iyiler.

Zepett8

80+ Bronze

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Arkadaşlar düz siyah renk kapüşonlu sweatshirt önerisi istiyorum. Okulda giyineceğim. Sadece düz siyah renge izin veriyorlar. Üzerinde marka dahil hiçbir şey olmayacak simsiyah olacak. Kaliteli olması önemli.
@EsdeathSama @Marshal @stereohearts @oEnesQlf @Che_ @mkurtulus @SilahsızKuvvet☪ @MematiBaş🚬 @Prmy @DarkNest @Zepett8 @James Gg @isikt11 @NightWish2434 @TİTAN.

Müsait zamanda bakarım bi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sen bana öner knk bence akakwkwkw bende arıyorum

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Siyah değil ama benim almayı planladıklarım arasında bunlardan birkaç tanesi var. (Koleksiyon bana ait😎)
Trendyol Man ürünlerine bakabilirsiniz belki güzel bir şeyler çıkar. Direkt öneri versem almadığım ürünü önermem pek doğru olmaz ama geçerli markalardan birisi iyidir. LCW Telefon uygulamasında indirimler var diye hatırlıyorum bir de.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Tamamdır hocam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce bunu almalı mıyım? 4 yıldızlı ürün ama yorumları pek tatmin etmedi. Sizce alayım mı?
bu marka çok kötü haberin olsun avvadan almıştım çok ufak avva logolu ama bütçeni aşıyor https://www.trendyol.com/avva/siyah...l-kesim-unisex-sweatshirt-e001018-p-145441433 yine çok zamlanmamış istersen bi bak

SnareEcho

80+ Silver
bu marka çok kötü haberin olsun avvadan almıştım çok ufak avva logolu ama bütçeni aşıyor https://www.trendyol.com/avva/siyah...l-kesim-unisex-sweatshirt-e001018-p-145441433 yine çok zamlanmamış istersen bi bak
Bu olabilir hocam teşekkürler.
Trendyol Man ürünlerine bakabilirsiniz belki güzel bir şeyler çıkar. Direkt öneri versem almadığım ürünü önermem pek doğru olmaz ama geçerli markalardan birisi iyidir. LCW Telefon uygulamasında indirimler var diye hatırlıyorum bir de.
Tamamdır hocam teşekkürler hemen indiriyorum uygulamayı.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu olabilir hocam teşekkürler.

Tamamdır hocam teşekkürler hemen indiriyorum uygulamayı.
Knk 320₺ ye filan DeFactoda NBA lisanslı siyah bı sw var linkini atamadım ama denk gelirsin zatem ilgini çekerse

Top Bottom