DVI to DisplayPort

ZK--

80+
Reaksiyon skoru
196
1660 SUPER ekran kartı aldım ve ekran kartını alırken üzerinde DVI girişi varmı hiç bakmadım. Bu benim hatam. Ekran kartı üzerinde sadece Displayport ve HDMI çıkışları var. Elimde bulunan 144 Hz monitör de ise sadece HDMI, VGA ve DVI girişi var. İnternette bir sürü DVI to DisplayPort dönüştürücüler var bunlardan birini kullanarak 144 hz olacak şekilde görüntü alabilir miyim? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

dönüştürücüde kayıp yaşarsın diye biliyorum aktif bir dönüştürücyle kullanabilirsiniz

1660 SUPER ekran kartı aldım ve ekran kartını alırken üzerinde DVI girişi varmı hiç bakmadım. Bu benim hatam. Ekran kartı üzerinde sadece Displayport ve HDMI çıkışları var. Elimde bulunan 144 Hz monitör de ise sadece HDMI, VGA ve DVI girişi var. İnternette bir sürü DVI to DisplayPort dönüştürücüler var bunlardan birini kullanarak 144 hz olacak şekilde görüntü alabilir miyim? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
tam olarak bilmiyorum ama kayıp yaşanabilir

DVI to Displayport almalısın sağlam bir marka alırsan sorun yaşamazsın,rahat olabilirsin.

yüksek hz oranını sadece display port veriyor diye biliyorum. vga analog çıkış display port ve hdmi port dijital çıkışlardır . bunlardan birini diğerine dönüştürmek için sadece kablolama yetmez ekstradan bir çipe ihtiyaç duyar . bende laptoptan hdmi to vga kullanarak monitöre görüntü alıyorum sıkıntı yaşatmıyor ama oyunlarda ek bağlantının çipi ısınıyor . kısaca o kadar hz alabileceğini düşünmüyorum ama 60hz görüntü verecektir

DP adamdır.

Görüntü veya kare hızı kaybı yaşamamakla beraber 20ms civarı bir gecikme yaşayabilirsin, bu video sorularına yanıt olabilir

Geri