Öncelikle iyi akşamlar.
Bilgisayarımda meydana gelen bir sorun sebebiyle sizlere başvurmak, danışmak, yardım almak istedim.
Benim biraz eski ve dandik bir bilgisayarım var.
Ne kadar eski olduğunu şu parçalara bakarak anlayabilirsiniz:
İşlemci: Intel Core i-3110M @ 2.4GHz
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
Bu parçalar benim seyrek kullanımım için yeterliydi ancak,
Bilgisayarımda DXDIAG'I açtığımda ekran kartını göremiyor. Driverları kurulu mu değil mi emin değilim. Ekran görüntüleri arasında driver olarak hangi programların kurulu olduğunu gösterdim. İlgili ve bilgili kişiler bakabilir.
DXDIAG'dan görüntüleyemeyediğim zamandan beri normalde olmayan donma sorunları, videolarda aşırı kasma, çeşitli oyunları açamama gibi sorunlar yaşadım.
Ayrıca aygıt yöneticisi bölümünde ekran kartını görüntüleyebiliyorum.
Sorun sizce nedir?
Sorun Driverlardaysa doğru Driverları indirebileceğim bir site linki verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
İlgili Ekran Görüntüleri:
Aygıt Yöneticisi:
Çok özür dilerim, konuyu ekran kartı konusuyla ile açmam gerekirken işlemci konusuyla açmışım. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Şimdi anladım ki PC-Teknik sorunlar konusuyla açmalıymışım. Forumda yeniyim, acemiliğime verin, kusura bakmayın tekrardan.
Bilgisayarımda meydana gelen bir sorun sebebiyle sizlere başvurmak, danışmak, yardım almak istedim.
Benim biraz eski ve dandik bir bilgisayarım var.
Ne kadar eski olduğunu şu parçalara bakarak anlayabilirsiniz:
İşlemci: Intel Core i-3110M @ 2.4GHz
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
Bu parçalar benim seyrek kullanımım için yeterliydi ancak,
Bilgisayarımda DXDIAG'I açtığımda ekran kartını göremiyor. Driverları kurulu mu değil mi emin değilim. Ekran görüntüleri arasında driver olarak hangi programların kurulu olduğunu gösterdim. İlgili ve bilgili kişiler bakabilir.
DXDIAG'dan görüntüleyemeyediğim zamandan beri normalde olmayan donma sorunları, videolarda aşırı kasma, çeşitli oyunları açamama gibi sorunlar yaşadım.
Ayrıca aygıt yöneticisi bölümünde ekran kartını görüntüleyebiliyorum.
Sorun sizce nedir?
Sorun Driverlardaysa doğru Driverları indirebileceğim bir site linki verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
İlgili Ekran Görüntüleri:
Aygıt Yöneticisi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok özür dilerim, konuyu ekran kartı konusuyla ile açmam gerekirken işlemci konusuyla açmışım. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi anladım ki PC-Teknik sorunlar konusuyla açmalıymışım. Forumda yeniyim, acemiliğime verin, kusura bakmayın tekrardan.