Neler Yeni

Dying light 2 mi, Marvel's Spider-man mi?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Tek bir oyunu alabilirim o yüzden seçim yapma konusunda kararsız kaldım. Her ne kadar sağlam bir spidey fanı olsam da oyunun 500 tlyi hak etmediğini düşünüyorum. DL'ın ilk oyununu 2 kere bitirmiştim, serinin parkur mekaniklerini severim. 2. oyunda gördüğüm kadarıyla bayağı yeni mekanik eklenmiş o yüzden ilgimi çekti. Oynayan oynamayan siz olsanız hangisini alırdınız?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Tek bir oyunu alabilirim o yüzden seçim yapma konusunda kararsız kaldım. Her ne kadar sağlam bir spidey fanı olsam da oyunun 500 tlyi hak etmediğini düşünüyorum. DL'ın ilk oyununu 2 kere bitirmiştim, serinin parkur mekaniklerini severim. 2. oyunda gördüğüm kadarıyla bayağı yeni mekanik eklenmiş o yüzden ilgimi çekti. Oynayan oynamayan siz olsanız hangisini alırdınız?
500 TL çok para bence ya. Şimdi alamıyorum ben de en fazla 300-350 verebilirdim.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
O fiyatta çıksa şu an bu konuyu açmazdım.
500 TL ile 2 tane oyun da alınabilir. Sana kalmış bir durum çok beklediysen alabilirsin. Bikaç kostüm de veriyormuş ön siparişe özel ama bana göre bu oyuna 500 TL vermek için yeterli bir sebep değil. 20 saat sürüyormuş zaten hikayesi. 500 TL ile başka bir şeyler yapardım. En iyisini sen bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyatta çıksa şu an bu konuyu açmazdım.
Ben RDR 2'yi ya da Witcher 3'ü 1000 lira da olsa alırdım. Pahalı diye düşünmezdim. Çok seviyorsan alınır yani yanlış konuşmuş olmayayım.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 TL ile 2 tane oyun da alınabilir. Sana kalmış bir durum çok beklediysen alabilirsin. Bikaç kostüm de veriyormuş ön siparişe özel ama bana göre bu oyuna 500 TL vermek için yeterli bir sebep değil. 20 saat sürüyormuş zaten hikayesi. 500 TL ile başka bir şeyler yapardım. En iyisini sen bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben RDR 2'yi ya da Witcher 3'ü 1000 lira da olsa alırdım. Pahalı diye düşünmezdim. Çok seviyorsan alınır yani yanlış konuşmuş olmayayım.
Yok, kesinlikle sana katılıyorum. Hani böyle 50-60 saat sürecek bir oyun olsa neyse de oynayış süresi fiyatına göre az geldi. Yapacak bir şey yok, 1-2 sene sonra güzel bir indirimle alınabilir.

Top Bottom