3060 ile bunu yapabilirsinde işlemcin çok iyi o yüzden 4060 - 4060 ti - 7700xt tarzı kartlar daha mantıklı olur, sıfırmi alırsın ikinci elmi alırsın oda senin kararın.Söylediğim gibi yaklaşık yüksek ayarlarda 70 80 fps lerde gezse yeter işlemci 7500f 32gb ram var psu 650w
Uygun olsun diye 7700xt mantıklı olabilir veya 7800 xt4070 veya 4070 super alabilirsiniz .
Mesaj otomatik birleştirildi:
17k ya 7800xt var bütçen ne kadar acabaReis bu ekran kartları yüksek ayarda coşturur oyunu benim maksadım fp olsun
Sıfır alacaksan 3060 işini rahatça görürBütçeyi söylemeyerek hata ettim sanırım 8 9 civarı maks
İkinci el almayı düşünürsenizde rtx3070ti zorda olsa bulunur veya rtx2080Bütçeyi söylemeyerek hata ettim sanırım 8 9 civarı maks
Tamamdır teşekkür ediyorumSıfır alacaksan 3060 işini rahatça görür
İkinci el almayı düşünürsenizde rtx3070ti zorda olsa bulunur veya rtx2080
Rtx3070 ti bulamazsanız rtx3070de yeterli olur
Rica ederim hocam. İsterseniz önerdiğim kartların performans testlerine bakıp iyice emin olabilirsiniz.Tamamdır teşekkür ediyorum
arkadaşın dediği gibi şu an6.934TL güzel taksit imkanı da var benimde almayı düşündüğüm bir kart ama henüz karar veremedimRica ederim hocam. İsterseniz önerdiğim kartların performans testlerine bakıp iyice emin olabilirsiniz.
Hocam birde bütçen bunlara yetmezse Intel ARC a750 ekran kartını 7k civarına bile bulabilirsin ihtiyacını karşılar haberin olsun
İkinci el alma imkanın varsa daha iyi şeyler bulabilirsinarkadaşın dediği gibi şu an6.934TL güzel taksit imkanı da var benimde almayı düşündüğüm bir kart ama henüz karar veremedim
ikinci el almayı düşünmüyorum çok anlamam kart iyi durumda mı kötü durumda mı diyeİkinci el alma imkanın varsa daha iyi şeyler bulabilirsin
sıfır olarak 7700xt ve 7800xt 16-20kReis bu ekran kartları yüksek ayarda coşturur oyunu benim maksadım fp olsun