Grande Terim
80+ Silver
https://store.steampowered.com/bundle/33197/PAYDAY_2__Dying_Light_2_Bundle/ gayet iyi fiyat bence nays lede indirim vardı diye biliyorum
Nays nasıl para kazanıyor acaba .dNaysla %20 127tl yapar missssss. Kazı kazandan da 3 5 bişi çıkar 120ye kapatırız.
bana anca 1tl çıkıyoNaysla %20 127tl yapar missssss. Kazı kazandan da 3 5 bişi çıkar 120ye kapatırız.
klasik oyun 175tl işteDying Light 2 tek başına 174.5 TL şu an indirimle. Üstüne bir de Payday olup nasıl daha ucuz oluyor böyle? Acaba farklı bir paketi falan mı 174.5 TL olan?
Hocam evet işte ben de onu diyorum. Oyunu tek başına alsak şu an 175 lira ama payday le olan bundle ı 159 lira. Yani fazladan oyun alıp 16 lira daha az ödüyoruz. O yüzden acaba 175 lira olan Dying Light ın başka bir paketi falan mı diye soruyorum. Saçma çünkü durum birazklasik oyun 175tl işte
hocam amaç payday almak değil zaten bundle alınca dying light 2 daha ucuza geliyor normal fiyatından o yüzden alıyoruz2023 yılında payday için para vermeye hiç gerek yok. Geçen haftaya kadar epic bedavaya dağıtıyordu ayrıca
oyun güzel bence oynamadım ama videolardan izledimalınır mı? oyun nasıl sizce