Neler Yeni

Dying Light sonundaki vinçte takılı kalmak

Emexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Sultan Mehmet
Dying Light'ın en sondaki bölümlerden biri olan vinçten atlama bölümünde bir türlü geçemiyorum. Koşuyorum, bir saniye bile beklemiyorum fakat olmuyor. Sürekli ölüyorum. O zıplayacağımız bölüme yetişemiyorum. Yani sarı yere atlayacağımı biliyorum fakat oraya kadar gidemiyorum. Çok sinir oldum. Büyük ihtimalle sileceğim bu gidişle.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
İbrahim
Dying Light'ın en sondaki bölümlerden biri olan vinçten atlama bölümünde bir türlü geçemiyorum. Koşuyorum, bir saniye bile beklemiyorum fakat olmuyor. Sürekli ölüyorum. O zıplayacağımız bölüme yetişemiyorum. Yani sarı yere atlayacağımı biliyorum fakat oraya kadar gidemiyorum. Çok sinir oldum. Büyük ihtimalle sileceğim bu gidişle.
o sahnenin ssini atar mısın
bölümü hatırlamam adına

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Selim
Karşıdaki binanın sarı sarı cikintisina mi yetişmeye çalışıyorsun? O bölüm müydü?

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
direk koşup biraz sökük olan sarı yere atla

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Görevin adını youtube ye yazıp ordaki videolara bakıp ona göre yapabilirsin

Emexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Sultan Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 1.16 (bir saat on altıncı dakika) burdan bakabilirsiniz bu bölüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet o bölüm fakat ben oraya gelemeden vinç düşüyor?

deniyorum fakat olmuyor sebebini anlamadığım şekilde

zaten baktım fakat olmuyor hocam

o sahnenin ssini atar mısın
bölümü hatırlamam adına

Karşıdaki binanın sarı sarı cikintisina mi yetişmeye çalışıyorsun? O bölüm müydü?

direk koşup biraz sökük olan sarı yere atla

Görevin adını youtube ye yazıp ordaki videolara bakıp ona göre yapabilirsin
yukarıdaki mesajda alıntı yapmayı unutmuşum bu sıraya göre cevapladım ona göre bakabilirsiniz

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Selim
Ben tekte geçmiştim direkt beklemeden koşun hocam.

Emexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Sultan Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tekte geçmiştim direkt beklemeden koşun hocam.
hocam sıkıntı şurda videolarda bakıyorum falan ama bende aynı hareketi yapmama rağmen olmuyo hiç beklemiyorum full koşuyorum olmuyo reklam yasak büyük ihtimalle o yüzden isim vermicem ama başka forumlardada bu sorunu yaşayıp oyunu bitiremeyenler vardı

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
İbrahim
hocam sıkıntı şurda videolarda bakıyorum falan ama bende aynı hareketi yapmama rağmen olmuyo hiç beklemiyorum full koşuyorum olmuyo reklam yasak büyük ihtimalle o yüzden isim vermicem ama başka forumlardada bu sorunu yaşayıp oyunu bitiremeyenler vardı
daha önce hiç böyle bi hata görmedim hacım çözümünü de bilmiyorum kusura bakma
eski bi save varsa onu yükleyip dene, oyunu kapatıp aç ki yapmışsındır büyük ihtimal
en kötü ihtimalle de zaten oyun bitecek bi süre sonra,youtubeden finalini izleyebilirsin çok kaybedeceğin bişey olmaz

Emexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Sultan Mehmet
daha önce hiç böyle bi hata görmedim hacım çözümünü de bilmiyorum kusura bakma
eski bi save varsa onu yükleyip dene, oyunu kapatıp aç ki yapmışsındır büyük ihtimal
en kötü ihtimalle de zaten oyun bitecek bi süre sonra,youtubeden finalini izleyebilirsin çok kaybedeceğin bişey olmaz
yani büyük ihtimalle dediklerini yapıcağım fakat garib gelebilir ama bu benim ilk oynadğım büyük rpg oyunu bundan önce hiç büyük bi rpg oynamamıştım o yüzden finalini kendim oynamak isiyordum :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Selim
yani büyük ihtimalle dediklerini yapıcağım fakat garib gelebilir ama bu benim ilk oynadğım büyük rpg oyunu bundan önce hiç büyük bi rpg oynamamıştım o yüzden finalini kendim oynamak isiyordum :)
Eski saveden oynayabilirsin bence tekrar gelirsin oraya

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
İnternette her bölümün saveleri olabilir gta sa daki gibi. Bu bölümden sonraki bölümün saveini kurup devam etmeni öneriyorum son çare.

Emexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Sultan Mehmet
Eski saveden oynayabilirsin bence tekrar gelirsin oraya

İnternette her bölümün saveleri olabilir gta sa daki gibi. Bu bölümden sonraki bölümün saveini kurup devam etmeni öneriyorum son çare.
save olayı tam nasıl oluyo bilmiyorum çünkü bu oyunda şöyle tahminimce bazı bölümler var ve bu bölümlerin içinde ayrı görevler var mesela bu kurtuluş bölümü ağayı yakala göreviydi sanırım tam hatırlamıyorum ama

eğer öyle bişey varsa denerim umarım vardır

Top Bottom