Dyson v12 absolute alınmaya değer mi?

TayyipEFE

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar evdekiler dyson v12 absolute model süpürgeyi almak istiyorlar. Fiyatları şuanda 30 35 k arası değişiyor. Sormak istediğm bu fiyatları bu süpürgeye vermek mantıklı mı? bu süpürgeyle benzer özellikte daha iyi ve ucuz olan bir süpürge önerisi var mı ? Fiyatının düşme ihtimali var mı beklenmeli mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar evdekiler dyson v12 absolute model süpürgeyi almak istiyorlar. Fiyatları şuanda 30 35 k arası değişiyor. Sormak istediğm bu fiyatları bu süpürgeye vermek mantıklı mı? bu süpürgeyle benzer özellikte daha iyi ve ucuz olan bir süpürge önerisi var mı ? Fiyatının düşme ihtimali var mı beklenmeli mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok mantikli bizde v15 var parasini son kurusuna kadar hakediyor kusursuz

babus modellendirmeler nasıl bunlarda bilmiyorum ama v15 var benim kuzenin evinde fiyatları boyle v12 daha dusuk modelse niye fiyatı oyle

Ekran Resmi 2026-01-23 02.17.41.webp

bukadar başık var daha ne olsun babus

Ptt avm de öyle diğer yerlerde baslik azdı bi ufak goz attığımda hocam. ptt avm de pek güvenilir değil bildiğim kadarıyla gerek müsteri hizmetleri olsun gerek firmaların anlaşıp yorum sildirmeleri olsun.

birsuru satıcı var babus 30k civarı fiyata teknosa bile var

Ekler

• Ekran Resmi 2026-01-23 02.26.22.webp
    Ekran Resmi 2026-01-23 02.26.22.webp
    197 KB · Hit: 6
birsuru satıcı var babus 30k civarı fiyata teknosa bile var
Yukarıda yazdığım cevabın bi kısmı bozuk gelmiş sanırım hocam bende öyle gözüküyor. V15 e kullanan tanıdık birisi agır olduğunu onu almamalarını tavsiye etmiş. O yüzden v15 degil v12 bakıyorlarmış. Fiyat konusunu da gercekten pek anlamiyorum bilmiyorum

Geri