Neler Yeni

E-OKUL kapandı ders içi etkinlik/sözlü notları yok

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Haftaya çarşamba karneler çıkartılır o zaman kapanmış olur.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
E okulun kapandığı falan yok. Kapansa bile öğretmenlere kapanır. İdareden yine not girişi yapılabiliyor. Geçen sene matematik notları karne gününden önceki gün böyle girilmişti. Bugün bence çöktü e okul. Ben de giremedim çünkü.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
E okulun kapandığı falan yok. Kapansa bile öğretmenlere kapanır. İdareden yine not girişi yapılabiliyor. Geçen sene matematik notları karne gününden önceki gün böyle girilmişti. Bugün bence çöktü e okul. Ben de giremedim çünkü.
Bende açık 20-30 kere zorladım oldu
eokula bugün zor giriliyor zaten fakat sorduğum o değil, hocalara kapanıp kapanmadığıydı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çarşamba'dan sonra yoklama da alınmıyor değil mi ?
Hocam ben 2 gündür raporluydum arkadaş bana şunu dedi,
yarın ben gelmeyecem okula e okul kapanmış yoklama alınmıyor dedi. Sözlüleri sordum, onlar bugün girildi dedi bana.

alperennN

80+ Silver
Çarşamba'dan sonra yoklama da alınmıyor değil mi ?
Yook alsalar da girilmiyor ben 9 da son hafta hiç gitmedim 2. Dönem 1. Dönem de 1-3 gün falandı dönem sonu 3 gün yazilmisim 1 i matematik geri kalanlarda deneme falan filan

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Çarşamba gitmesek yok yazılır mıyız acaba

alperennN

80+ Silver
Yook alsalar da girilmiyor ben 9 da son hafta hiç gitmedim 2. Dönem 1. Dönem de 1-3 gün falandı dönem sonu 3 gün yazilmisim 1 i matematik geri kalanlarda deneme falan filan
Ama bana güvenip taklaya gelme arkadaşlarını baitle yemle yane onlar yapsın riske onlar girsin dediğim gibi ise sende gitmezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çarşamba gitmesek yok yazılır mıyız acaba
Ben pzt de gitmemistim

Top Bottom