Bende açık 20-30 kere zorladım oldue okul sana kapanmıştır. Sistemi idareciler son güne kadar görebilir.
Öğretmenlerin girişi kapanmıştır eğer sınavlarınız bittiyse. Sadece idare değiştirebilir. Ben yarın 2 kişi ile birlikte sınav olacağım mesela , kapanma imkanı yok.Hocalar bizi yemiş o zaman heralde kapandı diye
E okulun kapandığı falan yok. Kapansa bile öğretmenlere kapanır. İdareden yine not girişi yapılabiliyor. Geçen sene matematik notları karne gününden önceki gün böyle girilmişti. Bugün bence çöktü e okul. Ben de giremedim çünkü.
eokula bugün zor giriliyor zaten fakat sorduğum o değil, hocalara kapanıp kapanmadığıydıBende açık 20-30 kere zorladım oldu
Hocalara son hafta çarşambaya kadar açıkeokula bugün zor giriliyor zaten fakat sorduğum o değil, hocalara kapanıp kapanmadığıydı
Çarşamba'dan sonra yoklama da alınmıyor değil mi ?Hocalara son hafta çarşambaya kadar açık
Hocam ben 2 gündür raporluydum arkadaş bana şunu dedi,Çarşamba'dan sonra yoklama da alınmıyor değil mi ?
Yook alsalar da girilmiyor ben 9 da son hafta hiç gitmedim 2. Dönem 1. Dönem de 1-3 gün falandı dönem sonu 3 gün yazilmisim 1 i matematik geri kalanlarda deneme falan filanÇarşamba'dan sonra yoklama da alınmıyor değil mi ?
Ama bana güvenip taklaya gelme arkadaşlarını baitle yemle yane onlar yapsın riske onlar girsin dediğim gibi ise sende gitmezsinYook alsalar da girilmiyor ben 9 da son hafta hiç gitmedim 2. Dönem 1. Dönem de 1-3 gün falandı dönem sonu 3 gün yazilmisim 1 i matematik geri kalanlarda deneme falan filan
Ben pzt de gitmemistimÇarşamba gitmesek yok yazılır mıyız acaba