Çarşamba günüE okul not girişleri ne zaman kapanıyor?
Dün kapandı diye biliyorum
Akşama doğru galibaÇarşamba günü
e okul kapanmaz diyolar amaDün kapandı diye biliyorum
Yönetim isterse karne verildikten sonra bile not düzenleyebilir. Ama öğretmen tarafında not girişleri bugün son sanırım.E okul not girişleri ne zaman kapanıyor?
Not girişleri Pazar günü sondu diye biliyorum hocalar öyle dedi ama sanırım bugün son, devamsızlıkta bugün veya yarın sabahtan bitiyor bugün son yani.E okul not girişleri ne zaman kapanıyor?
Çoğu okul son günler devamsızlık girmez ama insafsız bir okulda son güne bile (karne basılsa bile) devamsızlık girebilirler devamsızlığı sınırda olan buna güvenip devamsızlık yapmasın sınıfta kalırsınız vallaNot girişleri Pazar günü sondu diye biliyorum hocalar öyle dedi ama sanırım bugün son, devamsızlıkta bugün veya yarın sabahtan bitiyor bugün son yani.
Notlar bugün son büyük ihtimal dün resimci herkesin notlarını 100 yapmış düşük alsa bile.Not girişleri Pazar günü sondu diye biliyorum hocalar öyle dedi ama sanırım bugün son, devamsızlıkta bugün veya yarın sabahtan bitiyor bugün son yani.
Devamsızlığı Raporluya geçirttirdim Geçen hafta Çarşambadan beri gitmiyorumÇoğu okul son günler devamsızlık girmez ama insafsız bir okulda son güne bile (karne basılsa bile) devamsızlık girebilirler devamsızlığı sınırda olan buna güvenip devamsızlık yapmasın sınıfta kalırsınız valla
Olabilir bizimde matematikçi dün bazı notları düzenlemiş.Notlar bugün son büyük ihtimal dün resimci herkesin notlarını 100 yapmış düşük alsa bile.
Az önce hocama sordum ortalamam 84.4 tü ders içi notlarını yükseltme ihtimali var mı diye de e okul not girişleri kapanmış. Fişler basılmış.E okul not girişleri ne zaman kapanıyor?