Neler Yeni

E ticaret sitesi nasıl kurulur?

Yusuf56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf
Arkadaşlar bir e ticaret sitesi kurmayı düşünüyorum fakat konu ile alakam olmadığı için nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum. Kuruyemiş üzerine olacak.Ödeme alabileceğim sepete ekle özelliği olan (ör)www.hsjsjs.com uzantılı olması gerekiyor başka bir uzantı olmayacak. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

melidoas6

80+ Silver
Domain satan sitelerden siteni tasarlayıp kurabilirsin aylık ücretini ödüyorsun hazır siten olmuş oluyor o şekilde yapabilirsin.

melidoas6

80+ Silver
Soldaki gibi oluyor hatta bunu yapan bir site biliyordum adını unuttum araştırarak bulabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Domain al diyerek çıkan sitelere bakıp fiyatları inceleyin uygun olan yerden alınız.

sunbury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sunbury
ödeme yöntemi destekleyen siteler var bolca fakat bu tür e-ticaret sistemi kurulumda ödeme alınacaksa iyzico, paytr gibi sitelerden üyelik oluşturulması gerekiyor.

bunu min ücrette tutmak istiyorsan opencart benzeri script kullanıp domain ve basit bir hosting alıp kurulumu yapıp ilerlemen gerekiyor. godaddy ve natroya bakarsan orada e-ticaret sitesi şablonları vs bulunuyor uyumlu olan ödeme yöntemlerini sorup direkt hazır kurulum da yapabilirsin.

Top Bottom