furkan01adana
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Arkadaslar e6500 ün hizi daha yuksek ama duyduguma gore hiz=performans deilmis 2 islemci arasindaki performans farki nedir yardimci olursaniz sevinirim?
Aydinlattigin icin tesekurler nekadar fark olur fps acisindan boyle birsey soylemen mumkunmuTabikide Q9500 çünkü 4 çekirdekli ama E6500 2 çekirdekli.
Aydinlattigin icin tesekurler nekadar fark olur fps acisindan boyle birsey soylemen mumkunmu
Kesin bir şey söylemek mümkün değil ancak şahinden inip BMW'ye binmiş gibi olacaksın, güven banaAydinlattigin icin tesekurler nekadar fark olur fps acisindan boyle birsey soylemen mumkunmu
aydınlattıgın için teşekürler e 6500 vardı pc de q 9500 aliexpresten sipariş ettimhız kısmına bakmayn 3.5 ghz 2.8 ghz den guclu olacak diye bir durum yok
pentiumislemci 2 cekirdekli ve gucsuz bir islemci
q9500 ise 4 cekirdekli pentiuma gore daha guclu
ornek olarak gtx 750 tasan q9500 tasırken pentium tasıyamaz darbogaz yapar
bu yorumu birkere daha yazmıştın sanki aklıma kazınmıştı bende e 6500 var ve q 9500 ü sipariş ettim aliexpresten umarım sorunsuz birşekilde gelir ve kullanırım tekrar teşekür ederim !Kesin bir şey söylemek mümkün değil ancak şahinden inip BMW'ye binmiş gibi olacaksın, güven bana![]()
Aliexpressten almana gerek yoktu, Türkiye'de de bir sürü Q9500 var. Aliexpressten aldığın için 1 ay beklemen gerekecek.aydınlattıgın için teşekürler e 6500 vardı PC de q 9500 aliexpresten sipariş ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu yorumu birkere daha yazmıştın sanki aklıma kazınmıştı bende e 6500 var ve q 9500 ü sipariş ettim aliexpresten umarım sorunsuz birşekilde gelir ve kullanırım tekrar teşekür ederim !
hayırlı uğurlu olsun o zaman reisaydınlattıgın için teşekürler e 6500 vardı PC de q 9500 aliexpresten sipariş ettim
Aliexpressten almana gerek yoktu, Türkiye'de de bir sürü Q9500 var. Aliexpressten aldığın için 1 ay beklemen gerekecek.
Rica ederim, hayırlı veego dahil toplam 120 125 tl gibi birseye mal etmis olcam türkiyede 170 180 dan basliyor ayrica adanada oldugum icin sayili vsr ve onlarda min 200 225
Ne yazmisim oyle yazi bozulmus suan 125 tl ye mal ettim adanada oldugum icin sayili onlarda 200 tl minimum
Gümrük vergisiyle 150 TL'ye gelir o işlemci.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: