Mousepadlerden hangisi sisteme daha iyi yakışır

Reaksiyon skoru
4
Arkadaslar mouse pad degiscem ama sisteme goruntu olarak hangisi daha cok yakisir bilemedim tavsiyelerinizi alabilir miyim ben cok arada kaldim mousepadlerin ve sistemin fotografini assagi biraktim daha raflar ve sarmasiklar falanda gelcek ona gore bi yorum yapin lutfen

Ekler

• IMG_1650.webp
    IMG_1650.webp
    94.8 KB · Hit: 29
  • IMG_1651.webp
    IMG_1651.webp
    219 KB · Hit: 29
  • IMG_1643.webp
    IMG_1643.webp
    799.6 KB · Hit: 29
kasa beyaz olsa mavi derdim ama siyah beyaz daha iyi durur suanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca arkaya koyduğun şekilli zımbırtının ismi veya linki varsa çok işime gelir hocam çok hoş duruyorlar.

kasa beyaz olsa mavi derdim ama siyah beyaz daha iyi durur suanda

ayrıca arkaya koyduğun şekilli zımbırtının ismi veya linki varsa çok işime gelir hocam çok hoş duruyorlar.
Sekilli zimbirti dedigin arka plandan mi bahsediyosun hocam eger oysa linki su
https://ty.gl/armzem60rwhlh Ama stokta kalmamis su an

Evet simdi bi karsilastirinca guzel gozuktu kaymasinda falan sorun yasarmiyim bilmiyorum mouse aldim wraith den onceden ama mouse pad hic almadim
wraithin kendi mousepadlerinde öyle bir sorun görmedim hybrid yüzeyi vardır masaya da güzel tutunur kavucugu yarı yolda bırakmaz hocam

wraithin kendi mousepadlerinde öyle bir sorun görmedim hybrid yüzeyi vardır masaya da güzel tutunur kavucugu yarı yolda bırakmaz hocam
Evet birde oyle birsey gordum farkli farkli yuzeyleri var storm sunset hybrid speed vs farklari cok mu birbirlerinin aralarinda

storm ve sunseti bilmiyorum ama hybrid genelde %40 control %60 speed olur dengeli şekilde kayar mouse speed yüzeyler moba oyunları için daha çok tercih ediliyor hybrid işini daha çok gören olacaktır fps oyunu vs oynuyorsan

Sagolasın hocam
Tamamdir hocam cok tesekkurler sagolasin bilgiler icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon