Neler Yeni

Ea Desktop Güncelleme Sorunu

Wacessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Yusuf Arda Yavuz
Ea Desktop üzerinden Fifa 21i güncellemeyi bitirdikten sonra oyuna giremiyorum. Downloading kısmında kalıyor. Ea Desktopu silip yeniden yükledim ancak bir faydası olmadı. Çözümü nedir bu sorunun?

Ekler

• fifa21 dwnld.png
    fifa21 dwnld.png
    1.2 MB · Hit: 118

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ea Desktop üzerinden Fifa 21i güncellemeyi bitirdikten sonra oyuna giremiyorum. Downloading kısmında kalıyor. Ea Desktopu silip yeniden yükledim ancak bir faydası olmadı. Çözümü nedir bu sorunun?
Ea desktop daha beta aşamasında olduğu için bu şekilde buglar vs olabiliyor, keşke originden indirseydiniz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendisi Biraz Sıkıntılı En Temizi Bütün Oyunu Silip Yüklemek Daha Yeni Başıma Benzer Bir Olay Geldi 47 Gb Olan Oyunum Birden 43 Gb Düşüyor Ve Eksik Dosyadan Oyunu Çalıştırmıyor Sonuç 47 Gb Sil Baştan Tekrar Yükle Ama Oyunu Silmek Yüklemeyi Başlatmıyor Launcher Bug'da Kaldığı İçin Oyun Hayla Daha Yüklü Gözüküyor :D Bun'dan Dolayı Launcher'ı Da Silip Yüklemem Gerekti. @Wacessa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ea desktop daha beta aşamasında olduğu için bu şekilde buglar vs olabiliyor, keşke originden indirseydiniz.
Büyük İhtimalle Game Pass Var Arkadaşda Bundan Dolayı Otomatik Ea Desktop'a Atıyor Origin'den İndirmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,161
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom