Epic Games Eafc 24 İnmeme Sorunu

Sweez

80+
Reaksiyon skoru
1
Ben dün epic games üzerinden ea ®fc24 oyununu satın aldım fakat indiremiyorum. Ea games'i de sildim, yeniden yükledim ancak sorun çözülmedi. Hesaplarım arasında bağlantı kurmaya çalıştığımda 'yükle'ye basıyorum, ancak ea penceresi açılıp 'Crash' hatası veriyor. Birçok video izledim, fakat sorunu çözemedim. Ea games'i silip yeniden indirdim, yine olmadı. Epic games'i güncelledim, gene sorun devam etti. Lütfen yardım edin.

Merhaba aynı sorunu bende epic üzerinden aldığım bir oyunda yaşıyorum ea'in sitesine baktığımda geçen yıllarda da böyle sorunlar olduğunu ve epic'in hatası olduğunu öğrendim yakın zamanlarda düzeltirler diye düşünüyorum

Ben dün epic games üzerinden ea ®fc24 oyununu satın aldım fakat indiremiyorum. Ea games'i de sildim, yeniden yükledim ancak sorun çözülmedi. Hesaplarım arasında bağlantı kurmaya çalıştığımda 'yükle'ye basıyorum, ancak ea penceresi açılıp 'Crash' hatası veriyor. Birçok video izledim, fakat sorunu çözemedim. Ea games'i silip yeniden indirdim, yine olmadı. Epic games'i güncelledim, gene sorun devam etti. Lütfen yardım edin.
Bugün ben de aldım, ea sunucuları çökmüş, yakında düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri