I iamquax 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 58 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Miraç Can Cebeci 28 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar fıfa girim dedim bi baktım durup dururken böyle hata almaya başladım genel bir sorunmu benlik bir sorunmu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar fıfa girim dedim bi baktım durup dururken böyle hata almaya başladım genel bir sorunmu benlik bir sorunmu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
COMMANDERR 80+ Bronze Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,133 28 Ocak 2025 #2 Beklemekten başka yapacağın bişey yok . şuan herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor serverlar çöktü
I iamquax 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 58 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Miraç Can Cebeci 28 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 COMMANDERR yazmış: Beklemekten başka yapacağın bişey yok . şuan herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor serverlar çöktü Devamı için tıklayın... Tamamdır o zaman benlik bir sorun diye düşünmüştüm global ise problem yok
COMMANDERR yazmış: Beklemekten başka yapacağın bişey yok . şuan herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor serverlar çöktü Devamı için tıklayın... Tamamdır o zaman benlik bir sorun diye düşünmüştüm global ise problem yok