sadece kariiyer yapmak ve vs atmak icin Alınır mı? ve sunuculari ne zaman kapaniyo ?Ea fc 24 şuan steamda %80 indirimde 13.99 dolara düştü yani 450 TL.
Sizce indirim ne zamana kadar sürer.
Sunucular eylül ekim gibi yeni fc oyunu çıkınca anca olur. Hala alınırsadece kariiyer yapmak ve vs atmak icin Alınır mı? ve sunuculari ne zaman kapaniyo ?
hayır. sunucular çok daha uzun süre açık kalır fc24 çıkmışken biz agalarla baya fifa 23 oynuyoduk vs falan atıyodukSunucular eylül ekim gibi yeni fc oyunu çıkınca anca olur. Hala alınır
450 TL'ye yazık alınmazsadece kariiyer yapmak ve vs atmak icin Alınır mı? ve sunuculari ne zaman kapaniyo ?
Değmez FIFA 20 den sonra bozdu.Ea fc 24 şuan steamda %80 indirimde 13.99 dolara düştü yani 450 TL.
Sizce indirim ne zamana kadar sürer.
mis gibide alınır 22dende 23dende çok daha iyi alma diyenlere bakma kariyer sararsadece kariiyer yapmak ve vs atmak icin Alınır mı? ve sunuculari ne zaman kapaniyo ?
hayır. sunucular çok daha uzun süre açık kalır fc24 çıkmışken biz agalarla baya fifa 23 oynuyoduk vs falan atıyoduk
Sunucular eylül ekim gibi yeni fc oyunu çıkınca anca olur. Hala alınır
mis gibide alınır 22dende 23dende çok daha iyi alma diyenlere bakma kariyer sarar
alacagim muhtemelen sagolunBence alınır sunucular bence kasıma kadar falan açık kalır. Ben alacağım
Online odaklı oynuyorsan al, ben kariyerciyim FIFA 17 oyna 24 ü iade edersin dediler, oynamaz olaydım. FIFA arcade futbolu bırakana kadar dönemem.alacagim muhtemelen sagolun
fifa 17 kariyer harbi o kadar iyi mi? yaOnline odaklı oynuyorsan al, ben kariyerciyim FIFA 17 oyna 24 ü iade edersin dediler, oynamaz olaydım. FIFA arcade futbolu bırakana kadar dönemem.
Ultimate team atamaz sonuç olarak.hayır. sunucular çok daha uzun süre açık kalır fc24 çıkmışken biz agalarla baya fifa 23 oynuyoduk vs falan atıyoduk
Kariyer değil oynanış fizik olarak en iyi fifa hala, sonradan oynanışı sadeleştirdiler zaten peş peşe oynuyorsan farketmen lazım oyun gitgide basitleşiyor.fifa 17 kariyer harbi o kadar iyi mi? ya